Avantajele ojei semipermanente

0 Shares
0
0
0

Pentru femeile care pun mare pret pe imaginea lor, manichiura este extrem de importanta, iar despre manichiura vom discuta in randurile care urmeaza.

Manichiura este extrem de importanta, iar multe voci sustin ca aceasta este cartea de vizita a unei femei. Cu toate acestea insa, nu toate femeile au timp liber pentru a merge odata sau de doua ori pe luna la salon, asa ca aleg sa isi faca acasa manichiura.

Ele de obicei folosesc produse de calitate superioara precum Le Vole up coat, care este un finish pentru gel si oja semipermanenta. Acest finish pentru gel si oja semipermanenta dureaza pana la patru saptamani, si in comparatie cu alte produse de pe piata, nici nu crapa si nici nu se ingalbeneste. In plus, se usuca si foarte rapid.

Apoi, femeile care isi doresc sa isi faca manichiura acasa pot alege oja semipermanenta, care le ofera o serie importanta de avantaje, si putine dezavantaje. Mai multe detalii despre avantajele ojei semipernanente veti afla in continuare.

  1. Aspect natural si unghii puternice

Unul dintre cele mai importante avantaje pe care le are oja semipermanenta este acela de a se potrivi pe orice tip de unghie, indiferent de cat de mare este aceasta, si indiferent de forma unghiei.

In plus, rezultatul final al aplicarii ojei semipermanente se aseamana foarte mult cu cel al aplicarii unui lac clasic de unghii. In plus, comparativ cu manichiura cu acril, unghia cu oja semipermanenta va fi mai groasa si mai puternica.

  1. Unghiile vor fi mai rezistente

Un alt avantaj semnificativ pe care il au unghiile pe care este aplicata oja semipermanenta, este acela de a fi foarte rezistente. Acestea isi pastreaza aspectul timp de doua saptamani fara probleme (uneori chiar si peste doua saptamani).

Chiar si femeile care spala vase si stau cu mana in apa, sau care se lovesc cu degetele de diferite suprafete, nu trebuie sa isi faca griji atunci cand au au manichiura semipermanenta.

  1. Timp rapid de executare

Pentru femeile care stau foarte rau la capitolul timp liber, unul dintre cele mai mari avantaje cu care vine oja semipermanenta la pachet, este reprezentat de faptul ca se realizeaza repede. Este nevoie de cel mult 45 de minute pentru realizarea manichiurii semipermanente (la salon), insa acest tip de manichiura poate fi efectuat chiar si acasa.

In plus, tinand cont de faptul ca trebuie ca doar de doua ori pe luna sa fie facuta manichiura semipermanenta, 90 de minute pe luna (45 de minute odata la doua saptamani), este un timp perfect pentru obtinerea manichiurii perfecte.

  1. Costuri reduse

In mod evident, femeile tin cont si de costuri atunci cand isi aleg produsele cosmetice, dar si produsele pentru manichiura. In ceea ce priveste oja semipermanenta, aplicarea acesteia costa undeva intre 50 si 100 de lei la salon.

Cu toate acestea, exista femei care isi aleg un f inish pentru gel si oja semipermanenta dureaza pana la patru saptamani si o oja semipermanenta, pentru a-si face acasa manichiura, iar in acest fel, vor economisi ceva banuti in fiecare luna.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai importante avantaje ale ojei semipermanente, insa aceasta vine la pachet si cu unele dezavantaje, iar faptul ca necesita o lampa UV pentru uscare, este un prim dezavantaj.

Cu toate acestea, o asemenea lampa nu costa o avere, iar femeile care o cumpara pentru utilizarea in interes personal, se vor putea folosi de lampa uv aleasa, mult si bine, tinand cont de faptul ca vor folosi odata sau maxim de doua ori pe luna lampa pentru a-si face manichiura.

In schimb, la salon, o lampa uv este folosita in fiecare zi pe mai multe cliente, si cu toate acestea, functioneaza mult timp fara probleme.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…