Avantajele rafturilor metalice

0 Shares
0
0
0

Daca detineti sau gestionati un depozit, la un moment dat trebuie sa aveti in vedere sa folositi rafturi din otel sau rafturi fabricate din alte materiale metalice pentru a maximiza spatiul. Dar acest lucru in mod evident nu este tot ceea ce ofera rafturile din otel.

Exista o serie de avantaje asociate rafturilor din otel de care trebuie sa fiti constienti inainte de a incepe sa va cheltuiti bugetul pentru a alege rafturile. Luand in considerare acest aspect, am decis sa va prezentam in randurile care urmeaza cateva dintre avantajele pe care raftul de otel le ofera depozitului dvs. pentru a va permite sa luati o decizie in cunostinta de cauza.

Ba chiar mai mult, la finalul articolului aveti posibilitatea de a primi informatii despre magazinul online de la care va puteti alege rafturile metalice in functie de necesitati. Cititi asadar pana la final pentru ca veti descoperi multe informaii interesante pentru dvs. si pentru afacerea dvs.

Spatiu sporit

Cand aveti o multime de produse pe care aveti nevoie sa le puteti mentine in stoc, disponibilitatea spatiului este una dintre cele mai mari preocupari. Chiar daca aveti un depozit mare sau mic, a gasi cele mai bune solutii de depozitare si de gestionare a spatiului, reprezinta cu adevarat o necesitate, iar pentru asta trebuie sa faceti cele mai bune alegeri.

Rafturile din otel sunt structuri robuste, usor de manevrat si eficiente, deoarece pot fi amplasate impreuna pentru a utiliza spatiul vertical si orizontal in intreaga zona a depozitului.

Rezistent si flexibil

Puterea rafturilor ar fi cel putin precum cea a dulapurilor metalice, iar acest lucru se datoreaza faptului ca acesta este un material care sustine diferiti factori, si este pastrat in timp; In plus, are acoperire speciala, ar fi electrovopsirea care le protejeaza impotriva ruginii si zgarieturilor, astfel incat bunurile vor fi de asemenea, protejate.

De asemenea, rafturile metalice sunt flexibile si reglabile. Bazele au gauri care permit reglarea inaltimii tavilor care pot suporta pana la 120 kg de greutate; acest lucru va ofera flexibilitatea de a asambla rafturile pentru a se potrivi cu dimensiunea inventarului de articole.

Asamblare simpla

Montarea usoara a acestor rafturi metalice include doar cativa pasi simpli. Trebuie doar sa reglati tavile la inaltimea dorita si sa incepeti montajul. Astfel, intr-un timp scurt, veti avea o structura ideala pentru a stoca toate produsele, fie ca este vorba despre produse usoare grele, voluminoase sau delicate.

Capacitate sporita de stocare

Capacitatea de stocare a rafturilor metalice este destul de mare, desi acest lucru depinde in mare masura de dimensiunea pe care o achizitionati, dar in general, acestea va permit sa profitati la maximum de zona si sa le adaptati la dimensiunea obiectelor pe care urmeaza sa le stocati. Puteti stivui mult mai multe produse decat ar fi fost posibil fara aceste structuri, si in acelasi spatiu.

Stocarea articolelor delicate

Cu siguranta nu ar fi o idee buna sa alegeti sa depozitati articolele delicate pe podea cu o gramada de alte articole. Nu este doar o posibilitate ca elementul sa se deterioreze, dar aproape sigur ca produsele delicate vor avea de suferit. Acesta este motivul pentru care este o idee laudabila sa folositi rafturile din otel pentru a depozita articolele delicate cu o distantare adecvata, pentru a preveni deteriorarea lor in orice fel.

Utilizarea rafturilor de depozitare pentru articole mai mari

Nu exista niciun argument in legatura cu faptul ca rafturile din otel va permit sa depozitati in mod corect articole mai mari, care pot include piese, scule si matrite pentru masini grele. Mai mult decat atat, stocarea unor astfel de articole sau cutii sau pe alte rafturi care nu sunt foarte rezistente, le poate deteriora.

Prin urmare, utilizarea rafturilor din otel va asigura ca spatiul de depozitare poate fi maximizat si puteti beneficia la maxim de spatiul dvs. de depozitare intr-o maniera convenabila.

Nivel scazut de intretinere

Dat fiind faptul ca rafturile sunt din metal/otel, au avantajul de a fi extrem de robuste, si reprezinta astfel o optiune excelenta de depozitare pentru orice tip de afaceri si obiecte; in comparatie cu rafturile din lemn de esenta tare, care necesita intretinere mult maimare, in conditiile in care acestea se pot zgaria destul de usor.

Nu numai ca se pot intampla astfel de situatii precum sa se zgarie accidental, dar ele trebuie sa fie de asemenea slefuite, si este nevoie de-asemenea sa fie vopsite din cand in cand, astfel incat sa arate bine in continuare.

Rafturile metalice au asadar multe avantaje, ceea ce inseamna ca merita sa le luati in considerare. Puteti alege astfel de rafturi de la StoreExpert, iar inainte de a plsa comanda, puteti vizualiza un portofoliu clienti rafturi.

Fara doar si poate, aceasta este cea mai buna dovada a faptului ca de la Store Expert puteti alege cele mai bune rafturi metalice pentru afacerea pe care o detineti.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…