Botosaneanul.ro – ziarul de unde afli tot ce se intampla in orasul Botosani

0 Shares
0
0
0

Exista multe surse media din care ne putem informa, insa este bine sa ne folosim ratiunea si sa le triem, pentru a dobandi informatii corecte. Botosaneanul este trustul pe care te poti baza cand vrei sa afli ce se intampla in acest oras sau in tara. Cititorii interesati pot gasi aici articole din multe zone de interes.

Negocieri ale taximetristilor la Primarie

Conform site-ului botosaneanul.ro reprezentantii taximetristilor au inceput luni la ora 10:00 un maraton de negocieri la Primarie. Scopul este de a primi aprobarea pentru a creste tarifele percepute. Reprezentantul Primariei care s-a ocupat de aceste negocieri a fost viceprimarul Bogdan Buhaianu.

Acesta a precizat reprezentantilor taximetristilor ca este de acord cu o crestere de tarif, insa sa fie una rezonabila, fara a afecta cetatenii. Acesta a declarat ca si el utilizeaza acest serviciu aproape zilnic si ca observa ca in aceasta zona a tarii conditiile din taxiuri sunt mult mai bune, iar taximetristii au un comportament mai putin deviant fata de alte zone.

Totusi, pentru a aduce un serviciu de calitate clientilor, nu este necesar numai buna crestere. Asadar a sugerat reprezentantilor sa se intocmeasca un regulament intern care sa imbunatateasca, unde este cazul, serviciul de taximetrie. Nu oricine vrea sa asculte doar radio, muzica populara sau manele si a declarat ca pana si el a fost deranjat de aspecte de acest gen. Deci, serviciul de taximetrie trebuie adus la un alt nivel ca lumea sa il utilizeze mai des. Mai multe despre acest subiect regasesti pe site.

Stirile care te intereseaza, zilnic

Regasesti pe site categorii precum reportaj Botosani, interviuri, investigatii, stiri, ancheta saptamanii, stirea zilei, breaking news si top news. Aici ai posibilitatea de a citi articole redactate de profesionisti, bazate pe fapte reale, in niciun caz stiri doar pentru a creste numarul de accesari.

Poti afla totul despre situatia pandemica si vaccinari, despre coruptia din institutii publice, tot ce te intereseaza despre politica, sport si invatamant sau chiar povesti incredibile ale unor oameni simpli din orasul Botosani. Afla totul despre ce se intampla in mod ilegal in acest oras, accidentele grave petrecute in ultimele zile, cazurile sociale ce te lasa fara cuvinte si multe altele.

Informeaza-te mereu din surse sigure precum Botosaneanul. Asa stii ca nu vei raspandi la randul tau informatii eronate. Acceseaza site-ul pentru a gasi articolele de interes.

0 Shares
You May Also Like