Brad natural sau artificial de Craciun?

0 Shares
0
0
0

Pentru multi oameni, alegerea bradului de Craciun este o adevarata procovare, dat fiind faptul ca in zilele noastre optiunile sunt atat de multe.

Exista oamenii care isi aleg un brad artificial de Craciun, alaturi de decoratiuni si instalatii de Craciun, pe care le folosesc apoi timp de mai multi ani.

Exista in schimb si oameni care cumpara in fiecare an cate un brad natural de Craciun, pentru ca isi doresc sa simta miros de brad natural in casa. In urmatoarele randuri vom discuta putin despre ambele categorii de brazi de Craciun.

Brazii adevarati de Craciun au un parfum mereu verde care ajuta la adaugarea senzatiei de Craciun. Cei artificiali insa nu au miros, cu toate acestea puteti achizitiona ornamente parfumate care sa va aduca mirosul sarbatorilor in casa.

Brazii naturali au costuri in fiecare an, pentru ca an de an trebuie sa cumparati un alt brad, in timp ce un brad artificial poate fi folosit timp de mai multi ani. Din punct de vedere financiar, este mult mai indicat sa cumparati un brad artificial decat un brad natural.

Estetic

Brazii reali de Craciun aproape intotdeauna arata mai bine decat cei artificiali atunci cand sunt achizitionati pentru prima data, insa cu toate acestea, cei artificiali raman la fel si nu se usuca sau nu par afectati de trecerea timpului.

Un brad artificial ramane la fel si dupa 10 ani, in tip ce un brad natural nu mai arata la fel dupa cateva zile de cand a fost taiat.

Transport

Brazii reali de Craciun trebuie transportati de la locul de cumparare, necesitand deseori un camion. In ceea ce priveste brazii artificiali de Craciun, acestia vin adesea in mai multe sectiuni, ceea ce ii face mai mici si mai usor de transportat intr-o masina obisnuita.

Traditie

Multi oameni adora traditia de a merge ca o familie pentru a selecta un adevarat brad de Craciun impreuna in fiecare an. Cei care respecta foarte mult traditiile, nu vor avea o asemenea traditie cu un brad artificial de Craciun.

Varietate.

Cu un brad artificial de Craciun, aveti acelasi brad in fiecare an. Tot ce puteti adauga diferit sunt alte instalatii de Craciun sau alte decoratiuni.

Bineinteles, puteti alege si sa cumparati un alt brad artificial, care sa aiba alte dimensiuni si o alta culoare. Puteti alege un brad artificial alb de exemplu, care are aspectul unui brad natural nins. In plus, instalatiile se vor vedea mult mai frumos pe un asemenea brad alb.

Referitor la bradul natural, lucrurile se schimba in fiecare an, asa ca de exemplu puteti avea un pom de Craciun mai inalt anul acesta, un brad flocat anul viitor, un brad mai gras anul urmator si 2 pomi de Craciun mici anul urmator.

Intretinere

Copacii adevarati de Craciun necesita apa, altfel se vor usca si vor arata rau, iar in cel mai scurt timp vor ajunge la gunoi. In schimb, brazii artificiali de Craciun nu se scutura de ace dupa ce au fost decorati si nici nu necesita intretinere.

Asadar, acestea sunt avantajele si dezavantajele celor doua mari categorii de brazi de Craciun.

Fiecare dupa cum se poate vedea vine cu avantaje si dezavantaje, asa ca in functie de preferinte, puteti alege un brad natural sau un brad artificial de Craciun, pe care il veti putea decora cu instalatii de Craciun si alte decoratiuni dupa bunul plac.

0 Shares
You May Also Like