Buchetul perfect, posibil doar cu accesorii florale

0 Shares
0
0
0

De cate ori nu ati ramas dezamagit de calitatea hartiei atunci cand v-ati oprit sa luati in graba un buchet de flori de la chioscul din colt sau chiar de la florariile cu staif? Astazi, sunt la moda ambalajele cu imprimeuri care imita hartia de ziar, insa, la o privire mai atenta, iti dai seama ca ai de a face cu o folie din plastic, nu cu hartie.

Din acest punct de vedere, piata de accesorii florale putem spune ca nu raspunde in totalitate gusturilor clientilor, daca este sa ne raportam la ceea ce ofera florariile in momentul de fata. In schimb, daca esti organizator de evenimente sau, pur si simplu, ai o afacere in domeniul amenajarilor si decorurilor, un magazin cu accesorii florale iti va fi de mare ajutor.

Produse la care nu te-ai fi asteptat pot da o noua fata oricarui buchet sau aranjament floral, asa ca nu ar fi rau sa discutam putin despre acestea.

Atunci cand ne gandim la accesorii florale, de multe ori avem in minte decorurile in sine, fara a sti ca, in realitate inseamna cu totul altceva. Accesoriile florale vizeaza in mod special materialele care ajuta la confectionarea unui aranjament floral sau a unui buchet. Aici intra, de la ate si agrafe, la hartii si folii de impachetat, cu ajutorul carora vedem buchetele din vitrina florariilor.

Carligele din lemn, folosite in aranjamente

Poate ca putini dintre voi si-ar fi inchipuit ca printre obiectele care ajuta la confectionarea unui aranjament floral vom gasi clasicele… carlige de urcat rufe. Acestea sunt insa confectionate din lemn si vin colorate in nuante vii, ceea ce poate da o nota de prospetime si de autenticitate intregului ansamblu.

Desigur, printre accesorii florale mai gasim ata de papiota, de asemenea in diverse culori, alaturi de agrafe si bolduri, folosite la prinderea hartiei pentru buchete. Si, fiindca am ajuns la foliile de impachetat, acestea sunt din diverse materiale.

Avem folii din plastic, cu diverse imprimeuri, dar si folii din hartie de tip matase. In fond, vorbim despre o hartie speciala, livrata in cele mai diverse culori, care este asemanatoare matasii ca textura, fiind totodata foarte usor de manevrat si de modelat.

Iar, pentru cumparatorii de flori, alegerea unei folii simple din hartie pentru realizarea unui buchet de flori reprezinta cea mai cautata solutie.

La moda sunt acum si cosuletele din flori, pentru care gasim ambalaje speciale. Sub forma de galetusa ori poseta de dama, aceste accesorii florale sunt confectionate din carton reciclabil, imprimat cu diverse imagini si inscrisuri.

0 Shares
You May Also Like