Cand poti avea nevoie de o masina de gaurit?

0 Shares
0
0
0

Indiferent de faptul ca locuiesti la bloc sau la casa, in viata de zi cu zi te poti confrunta cu cateva situatii in care iti este necesara o masina de gaurit, iar in continuare vom dezbate acest subiect.

De exemplu, iti cumperi un tablou foarte mare si frumos care are rolul de a acoperi o mare parte dintr-un perete al locuintei tale. Ei bine, pentru a fixa tabloul pe perete, cu siguranta ai nevoie sa dai o gaura in perete, iar pentru asta ai nevoie de o masina de gaurit.

De o asemenea unealta electrica profesionala poti sa ai nevoie si atunci cand lucrezi acasa in atelierul de tamplarie, sau poti avea nevoie de o asemenea unealta si in gospodarie, atunci cand vrei sa dai o gaura in beton.

In cazul in care lucrezi pe santier, cu siguranta in fiecare zi ai nevoie sa folosesti o asemenea unealta, sau deasemenea de o masina de gaurit poti sa ai nevoie atunci cand lucrezi in domeniul amenajarilor interioare.

Asadar, dupa cum se poate observa, de o masina de gaurit poti sa ai nevoie in foarte multe situatii, asa ca este foarte important sa faci alegerea corecta in ceea ce priveste unealta.

In primul rand, trebuie sa stii unde vei folosi cel mai mult unealta si in ce scopuri, iar astfel vei stii daca ai nevoie de o masina de gaurit cu fir, sau daca ti se potriveste mai bine o masina de gaurit cu acumulator.

De exemplu, daca ai nevoie sa fixezi un diblu in perete cum am spus la inceputul articolului, pentru a fixa un tablou, atunci cu siguranta masina de gaurit care ti se potriveste este una cu fir.

In schimb, daca trebuie sa insurubezi ceva sau daca ai nevoie sa dai cateva gauri in lemn sau in metale noi, ori in materiale plastice tari, atunci poti sa folosesti fara probleme si o masina de gaurit fara fir.

In conditiile in care ai de gand sa iti indrepti atentia spre o masina de gaurit fara fir, cu siguranta trebuie sa iti indrepti atentia spre una care are un acumulator cat mai mare. Daca masina nu dispune de un acumulator de rezerva, cu siguranta ar trebui sa ii cumperi unul cat mai rapid.

Ei bine, cunoscand scopurile in care vei folosi unealta, iti ramane apoi sa stabilesi puterea pe care vrei sa o aiba masina ta, forta de torsiune, si producatorul si modelul.  Viteza de gaurire conteaza deasemenea foarte mult, si gasesti masini de gaurit care au o viteza incepand de la 300 rpm si pana la 1500 rpm.Nu in ultimul rand, trebuie sa te gandesti putin si la mandrina masinii de gaurit.

Cam acestea sunt cele mai importante caracteristici de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa iti cumperi o astfel de unealta de cea mai buna calitate.

Un ultim aspect legat si de producator, ca tot am amintit anterior faptul ca si producatorul si modelul conteaza, ar fi indicat sa iti alegi o masina de gaurit de la un producator precum Bosch, Makita, sau de la un alt brand de top de pe piata.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…