Care sunt cele mai des folosite produse No Yellow?

0 Shares
0
0
0

Fiecare femeie pune mare pret pe podoaba sa capilara, asa ca din acest motiv isi indreapta atentia doar spre produse de cea mai buna calitate pentru a avea un par perfect.

Vopseaua de par profesionala Toner Anti-Galben T.21 Fanola No Yellow, este unul dintre produsele spre care isi indreapta atentia foarte multe femei, care isi doresc sa aiba un par superb.

Vopseaua are in compozitia sa tonere cu reflexii reci, care sunt ideale pentru a neutraliza efectul nedorit de galben dupa clasicele decolorari sau deschideri. Se poate spune despre aceasta vopsea ca este un produs unic care este capabil sa revolutioneze colorarea si intretinerea parului blond.

No yellow Color reprezinta linia tehnica exclusiva Fanola, care este compusa din vopsele colorante, superdeschise, decolorant si tonere pentru a obtine intr-un final un par blond pur si absolut. Cu noua formula inovatoare fara PPD, culorile No Yellow au in compozitia lor modulatori cromatici speciali anti- reflexive tridimensionali deosebit de performanti.

Acestia au rolul de a optimiza si de a neutraliza efectul de galben nedorit al parului. O asemenea vopsea de par are in compozitie urmatoarele ingrediente: extract de mure, struguri, coacaze cu proprietati de hidratare, antioxidanti si emolienti pentru un par sanatos si plin de vitalitate.

Cu siguranta insa, femeile nu folosesc doar vopsele de par de la No Yellow, ci isi indreapta atentia si spre alte produse, iar un sampon antigalben Inebrya No Yellow care neutralizeaza tonurile de galben, de 1000 ml poate fi produsul ideal pentru orice femeie.

Formula cu proteine ??de matase si extracte de struguri presate, a produsului, care este special folosita pentru a tonifica tonurile galbene nedorite la efectele soarelui, dar si suvitele si parul decolorat, este un alt produs spre care femeile isi pot indrepta cu incredere atentia. Un asemenea sampon poate fi folosit pe parul gri pentru a restabili stralucirea acestuia. Se aplica samponul pe parul ud, iar apoi se maseaza pana la 5 minute, dupa care se clateste parul. Se recomanda folosirea unor manusi, pigmentul violet pateaza, iar in cazul in care este nevoie, se repeta procedura daca este necesar in cazul parului foarte galbui.

Samponul Fanola No Yellow Impotriva Tonurilor de Galben, este un alt produs spre care isi pot indrepta atentia doamnele si domnisoarele care isi doresc un par perfect. Acesta este un sampon conceput in mod deosebit pentru ingrijirea parului grizonat, a blondului deschis cu suvite sau a blondului decolorat, si contine o formula imbogatita cu pigmenti violet care au rolul de a neutraliza eficient tonurile nedorite de galben.

Samponul Fanola No Yellow Impotriva Tonurilor de Galben ii ofera parului o curatare delicata si totodata ii mai ofera acestuia si o nuanta naturala si vibranta in acelasi timp, plina de luminozitate, lasandu-l moale, neted si revitalizat.

Acest sampon special se aplica doar pe pe parul ud, este nevoie de masarea parului, si trebuie lasat timp de aproximativ 5 minute sa actioneze, dupa care trebuie clatit parul. In momentul folosirii samponului este indicat sa fie folosita o pereche de manusi dat fiind faptul ca pigmentul violet pateaza. In conditiile in care rezultatele obtinute nu sunt cele dorite, se poate repeta procedura.

Masca Fanola No Yellow Mask, impotriva Tonurilor de Galben este un alt produs spre care femeile isi indreapta cu mare incredere atentia. Aceasta este indicata pentru femeile care au parul gri, superdeschis sau decolorat. Pigmentul puternic violet pe care il are masca Fanola No Yellow Mask, impotriva Tonurilor de Galben este extrem de important in conditiile in care estompeaza nuantele nedorite de galben in gri, blond deschis sau suvitat.

Se spune ca aceasta gama ofera rezultate de exceptie in ceea ce priveste indepartarea nuantei nedorite de galben, si nuantarii parului in tonuri de gri.

Doamnele si domnisoarele care isi doresc sa foloseasca aceasta masca, trebuie sa o aplice dupa ce au folosit inainte samponul No Yellor. Se recomanda utilizarea manusilor, dupa care se va aplica masca pe lungime si pe varfuri pe parul uscat cu prosopul.

De mentionat este ca se recomanda ca produsul sa fie lasat 5 minute sa actioneze, dupa care se efectueaza o clatire usoara.

Asadar, tinand cont de popularitatea produselor Fanola No Yellow, este firesc ca fiecare femeie care tine la parul sau, sa foloseasca aceste produse.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…