Care sunt cele mai importante avantaje ale parchetului din lemn stratificat?

0 Shares
0
0
0

Tocmai ce ati reusit sa va cumparati un apartament, iar acum doriti sa alegeti pardoseala, dupa care sa treceti la obiectele de mobilier si aparatura electrocasnica inainte de a va muta?

Daca raspunsul este da, sau daca v-ati finalizat de consturit casa si va aflati in aceiasi etapa, cu siguranta trebuie sa incepeti totul de la alegerea pardoselii. In prezent, exista mai multe optiuni in ceea ce priveste pardoseala, insa in mod evident ideea de a opta pentru parchet din lemn stratificat, se va dovedi a fi cea mai buna solutie.

Probabil nu veti crede la inceput acest lucru, si veti sustine ca este mult mai indicat sa alegeti parchetul din lemn masiv, pentru ca aveti anumite cunostinte care au parchet din lemn masiv si sunt foarte multumite de acesta.

Tocmai din acest motiv, va invitam sa descoperiti in randurile care urmeaza ale acestui articol, cateva dintre cele mai importante beneficii de care puteti avea parte daca optati pentru parchet din lemn stratificat.

Cititi pana la final, si cu siguranta va veti schimba parerea, ajungand la concluzia ca este necesar sa optati pentru parchet din lemn stratificat pentru locuinta dvs.

Beneficii importante ale parchetului din lemn stratificat

Pretul pardoselilor din lemn stratificat

Majoritatea consumatorilor incep sa invete despre parchetul din lemn stratificat, in mod deosebit datorita accesibilitatii sale.

Modul de realizare a pardoselilor din lemn stratificat, il face mai putin costisitor decat alte tipuri de pardoseala cum ar fi parchetul din lemn masiv; dar materialele folosite pentru obtinerea acestui tip de parchet sunt proiectate pentru a oferi durabilitate si rezistenta.

Beneficiile de pret ale pardoselilor din lemn stratificat, va ofera un aspect realist de lemn de esenta tare sau faianta, fara a fi nevoie sa cheltuiti foarte multi bani. Suna bine, nu? Si acesta este doar un prim beneficiu de care puteti avea parte daca alegeti parchetul din lemn stratificat pentru casa dvs.

Durabilitatea pardoselilor din lemn stratificat

Durabilitatea este un avantaj urias al pardoselilor din lemn stratificat. Cu o acoperire superioara cu oxid de aluminiu, podeaua stratificata rezista la zgarieturi, scurgeri, decolorare si pete.

Constructia de parchet din lemn stratificat nu este numai rentabila, dat fiind faptul ca acesta a fost proiectat pentru a fi instalat chiar si in gospodarii aglomerate sau in locuinte unde traiesc copii mici si animale de companie.

Parchetul din lemn stratificat este hipoalergenic

Deoarece pardoselile din lemn stratificat nu capteaza praful si particulele de murdarie, cum ar face covorul; acesta este adesea un tip bun de pardoseala pentru persoanele cu alergii. De asemenea, acest tip de parchet ofera o foarte buna protectie impotriva cresterii mucegaiului.

Usor de instalat

Proprietarii de case adora pardoseala din lemn stratificat, deoarece pot economisi sume importante de bani in ceea ce priveste costurile de instalare in intreaga locuinta.

Daca doriti asadar un parchet care este simplu si usor de instalat, pe care il puteti instala chiar si dvs. acasa (cu minime cunostinte necesare de instalare a parchetului), veti economisi bani, si veti instala rapid parchetul, acesta fiind usor de instalat.

Usurinta curatarii si intretinerii pardoselilor din lemn stratificat

Pentru o gospodarie activa sau o afacere, curatenia si intretinerea este ultimul lucru de care sa va faceti griji. Parchetul din lemn stratificat este o suprafata destul de usor de curatat. Intretinerea normala si aspiratia va va pastra pardoseala fabulos, zilnic.

Pentru o curatare profunda, pentru a vedea parchetul ca straluceste, utilizati un mop umed! Pur si simplu treceti cu mopul peste parchetul stratificat, cu o solutie de apa si otet sau un agent de curatare recomandat de producator, si veti avea o podea curata si stralucitoare, iar toate acestea la costuri reduse!

Garantii pentru pardoseli pe termen lung

Fiecare producator de pardoseala din lemn stratificat, ofera un anumit tip de garantie. Garantia minima pe care o primi de obicei, este de un an. Puteti obtine garantii mai lungi, pana la acoperirea garantiilor pe viata, in functie de producator si comerciant.

Pardoseli stratificate ecologice

Parchetul din lemn stratificat, este realizat din lemn dupa cum si numele arata acest lucru, ceea ce inseamna ca poate fi reciclat, si poate fi, de asemenea, reutilizat. Daca doriti sa va schimbati designul, pur si simplu dezinstalati pardoseala dintr-o anumita camera si reinstalati-o intr-o camera noua.

O mare varietate de stiluri

Exista o multime de optiuni atunci cand vine vorba de parchet din lemn stratificat. Puteti alege dintre diferite tipuri de stiluri de lemn, de la cires la stejar si multe altele. Exista, de asemenea, diferite grosimi de straturi de lemn.

Dupa cum va spuneam la inceputul articolului, atunci cand doriti sa alegeti pardoseala pentru locuinta dvs., puteti alege cu incredere parchetul din lemn stratificat. Acestea sunt doar cateva dintre cele mai importante beneficii de care puteti avea parte in cazul in care alegeti acest tip de parchet pentru acasa.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…