Care sunt parfumurile preferate de catre barbati in anul 2018?

0 Shares
0
0
0

Barbatii isi aleg cu o foarte mare atentie parfumurile de fiecare data, deoarece isi doresc sa foloseasca doar acele parfumuri care au un miros placut, si care ii pot scoate in evidenta intr-un mod pozitiv.

De regula, domnii care se respecta si care se afla in cautarea unui parfum, isi indreapta atentia spre parfumuri barbati originale, care insa pot avea preturi destul de piperate. Acest lucru este insa cat se poate de firesc in conditiile in care mirosul persista pentru foarte mult timp.

Ei bine, domnii care se afla in cautarea unui parfum barbatesc isi pot indrepta acum atentia spre Instinct, un parfum David Beckham de nota zece.

Parfumul a fost lansat in anul 2005, si a fost realizat de catre parufumierii renumiti cu care David Beckham a colaborat, iar aici discutam despre Beatrice Piquet si Alain Astori.

Barbatii care se respecta si care pun mare pret pe parfumul lor, cu siguranta nu vor rata niciodata posibilitatea de a-si cumpara un parfum Acqua di Gio, de la Giorgio Armani.  Acesta a fost unul dintre cele mai des folosite parfumuri de catre barbati in anul precedent, iar acest lucru nu este unul surprinzator tinand cont de mirosul placut al parfumului.

Totodata trebuie precuzat despre parfumul Acqua di Gio de la Giorgio Armanii ca acesta din momentul in care a fost lansat si pana in prezent, a castigat mai multe premii importante, iar acum parfumul reprezinta o expresie contemporana a masculinitatii, dar si o briza marina cu reflexii lemnoase foarte puternice.

Exista barbati care atunci cand vine vorba despre alegerea unui parfum barbatesc original au alte idealuri, asa ca se orienteaza spre parfumul Fahrenheit de la Christian Dior. Acesta parfum este perfect pentru domnii care isi doresc un parfum original si care contine ingrediente precum firele crude de iarba, moscul, petrol sau violete.

Tot de la Christian Dior, domnii care isi doresc un parfum original isi pot alege parfumul Sauvage, care in comparatie cu alte parfumuri de pe piata, isi pastreaza foarte mult timp esenta.

Acest parfum este realizat din ingrediente naturale culese din toate colturile lumii, iar mirosul sau este unul fresh, pur si nobil, care cu siguranta atrage foarte multi barbati. Chiar si femeile indragesc foarte mult barbatii care folosesc un asemenea parfum.

O alta alegere inspirata pentru domni ar fi parfumul Noir, de la Tom Ford, care este caracterizat de notele amarui, verzi si picante dar care isi pastreaza caracterul echilibrat. Responsabile de mirosul placut al acestui parfum sunt notele de lamaie de Varbenza, chimenul, piperul roz, bergomata sau frunzele de violete.

One Million de la Paco Rabanne insa, ramane si in anul acesta parfumul preferat al barbatilor din intreaga lume, iar acest lucru nu mai trebuie sa surprinda pe nimeni, in conditiile in care parfumul a fost si anul trecut cel mai apreciat de pe piata.

Asadar, in mare parte acestea sunt parfumurile pentru barbati pe care domnii le apreciaza si pe care le cumpara in anul 2018, insa exista si alte parfumuri care au totusi un miros foarte placut.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…