Carne de pui sau peste?

0 Shares
0
0
0

Cu totii ne dorim sa traim in cel mai bun mod posibil si, din aceasta cauza, trebuie sa integram alimente sanatoase, precum si sa urmam toate cele mai noi sfaturi alimentare.

Cu toate acestea, un lucru la care multi oameni nu se gandesc este faptul ca puiul este unul dintre cele mai bune tipuri de carne, asa ca daca te gandesti la nutritie atunci trebuie sa integrezi puiul in dieta ta.

Pieptul de pui este un element esential in dietele multor mancatori si exersatori sanatosi. Este o mare sursa de proteine ??slabe. Dieterii care mananca suficienta proteina au mai multe sanse sa mentina masa musculara si sa pastreze un metabolism sanatos.

Dar incercarea de a calcula caloriile pieptului de pui poate fi dificila, deoarece alimentatia pieptului de pui variaza in functie de o serie de factori.

Daca atunci cand vizualizati un meniu restaurant Militari, doriti sa comandati un piept de pui, cel mai probabil doriti sa cunoasteti informatiile nutritionale pentru o portie de 100 de grame. Ei bine, o portie de 100 de grame contine 102 calorii, 2 grame de grasime, 46 mf de sodiu, si 19 grame de proteina.

Pieptul de pui este o sursa buna de proteine ??si sunt saraci in grasimi si saraci in sodiu. De-asemenea precizam faptul ca pieptul de pui furnizeaza zero grame de carbohidrati, deci este un aliment cu continut scazut de carbohidrati.

Sarcina glicemica estimata a pieptului de pui (fara piele, dezosata si bruta) este zero. Deoarece pieptul de pui este atat de versatili, este usor de incorporat intr-o dieta sanatoasa.

Dar caloriile de pui pot fi complicate. Marimea pieptului de pui va afecta numarul de calorii. O singura portie de piept de pui este de aproximativ 100 de grame.

Un piept de pui intreg cu piele  ofera 366 calorii, 55 grame proteine, 0 grame de carbohidrati, 14 grame de grasime, 4 grame de grasimi saturate si 132 miligrame de sodiu.

Metoda de preparare si orice sosuri sau arome pe care le adaugati pot face o diferenta mare. De exemplu, 100 de grame de pui rotisor ofera 170 de calorii, 1 gram de carbohidrati, 11 grame de grasime si 15 grame de proteine.

Un piept de pui prajit la jar, mediu ofera 364 calorii, 34 de grame de proteine, 13 grame de carbohidrati, 18 grame de grasime si 697 miligrame de sodiu.

Beneficiile pentru sanatate ale sanului de pui

Pieptul de pui este o sursa excelenta de proteine ??cu continut scazut de grasimi. Proteina va ajuta corpul sa mentina masa musculara si, de asemenea, va ajuta sa construiti muschi daca participati la un program de forta.

Pieptul de pui este, de asemenea, o sursa foarte buna de seleniu, fosfor, vitamina B6 si niacina. In functie de metoda de gatit pe care o alegeti, sanii de pui sunt, de asemenea, in mod natural sarati in sodiu.

Asadar, acestea fiind spuse, dupa cum se poate vedea, persoanele care tin la dieta lor, trebuie sa cunoasca valorile nutritionale ale pieptului de pui, atunci cand isi doresc sa isi comande piept de pui de la restaurant Militari.

Dintr-un meniu restaurant militari, cei interesati sa manance carne de pui isi pot alege pui la jar, stripsuri de pui pane servite cu maioneza si usturoi, tigatoni cu pui, sau salata de pui crispy.

Ei bine, cei carora nu le face placere sa manance carne de pui, pot alege dintr-un restaurant Militari sa manance peste de exemplu, iar aici putem aminti salata cu somomn, gorgonzola si nuci.

O astfel de portie cuprinde un mix de salate, ceapa rosie, branza gorgonzola, rosii, dressing de mustar dulce, si nu in ultimul rand, file de somon norvegian la gratar.

Somonul este bogat in acizi grasi omega-3 cu lant lung, care s-au dovedit ca reduc inflamatia, scad tensiunea arteriala si scad factorii de risc pentru boala, asa ca este firesc ca oamenii sa isi comande o salata cu somomn, gorgonzola si nuci, pentru a se bucura de o mancare delicioasa, dar si de beneficiile somonului.

In plus, corpul uman necesita proteine ??pentru a vindeca, proteja sanatatea oaselor si pentru a preveni pierderea musculara, printre altele. Somonul furnizeaza 22-25 de grame de proteine ??la o portie de 3,5 uncii.

Somonul norvegian care poate fi comandat dintr-un meniu restaurant Militari, este de-asemenea o sursa foarte buna de vitamina B. Aceasta este necesara pentru a produce energie, si controleaza inflamatia, dar si protejeaza sanatatea creierului si a inimii.

In plus, somonul norvegian care poate fi consumat intr-un asemenea restaurant, reprezinta o foarte buna sursa de potasiu. 100 de grame de somon asigura 11-18% din RDI de potasiu, ceea ce ajuta la controlul tensiunii arteriale si la prevenirea retentiei in exces de lichide.

Ei bine, fie ca sunteti fani ai pieptului de pui sau ai pestelui, din meniul unui restaurant Militari, puteti alege fie un piept de pui delicios, fie somon norvegian, iar aceste mancaruri va vor oferi multe beneficii pentru sanatate.

0 Shares
You May Also Like

ProduseCe sunt lazile de fructe si legume?

Lazile din plastic sunt utilizate pentru depozitarea diverselor marfuri si pentru transportul dintr-o locatie in alta. Marfurile sunt…

ProduseRole aggressive

Pe piata exista sute de perechi diferite de role. Pentru a alege o pereche buna de role trebuie…