Cat costa sa inchiriezi o masina in Cluj Napoca?

0 Shares
0
0
0

In mod evident, cu totii stim faptul ca unul dintre cele mai frumoase orase ale Romaniei, este Cluj Napoca.  In comparatie cu cele mai multe orase din tara, acest oras care este considerat a fi calitatea neoficiala a Ardealului.

Aici exista atat de multe locuri frumoase de petrecut timpul liber pentru fiecare persoana, iar in cazul in care ajungeti vreodata in oras, nu va veti plictisi. Daca va place viata de noapte, in mod evident, in Cluj Napoca veti gasi pe timpul serii o multime de cluburi de noapte.

Daca va place natura, puteti vizita Gradina Botanica Alexadru Borza din oras, unde puteti descoperi o multime de specii de plante, unele mai interesante plante din lume.

Exista turisti care sosesc in Cluj Napoca, pentru a participa la festivalul Untold, care are loc in fiecare an, la inceputul lunii august.

Exista insa un numar mult mai mare de motive, datorita carora turistii pot alege sa viziteze cel mai frumos oras din Transilvania, si probabil din Romania. Cei care aleg sa viziteze capitala neoficiala a Ardealului, cel mai probabil vor opta pentru cele mai aractive tarife pentru serviciile de inchirieri masini Cluj Napoca.

Turistii care doresc sa cheltuiasca o suma mica de bani pentru a beneficia de o masina atunci cand se afla in Cluj Napoca, isi pot indrepta atentia spre un model Dacia Duster din anul 2016, care este chiar ieftin de inchiriat.

O asemenea masina, cu motorul de 1.5 Diesel, costa 30 de euro pe zi taxa, intre 1 si 3 zile de utilizare a masinii. O perioada cuprinsa intre 4 si 10 zile costa 38 de euro zilnic, in timp ce intre 11 si 20 de zile se platesc 26 de euro pe zi.  Cei care doresc sa inchirieze o asemenea masina pentru o perioada cuprinsa intre 21 si 99 de zile, vor plati cate 15 euro pentru fiecare zi de inchiriere.

Exista insa si multe alte modele spre care isi pot indrepta atentia cei interesanti. Un mode Seat Toledo costa 20 de euro pe zi, intre 1-3 zile. Pentru o perioada cuprinsa intre 3 si 10 zile se va plati suma de 18 euro pe zi. Pentru 11-20 zile se platesc cate 16 ore in fiecare zi in timp ce intre 21 zile si 99 de zile se plateste o taxa de 10 euro.

In mod evident, exista si oameni cu o situatie financiara foarte buna, care locuiesc in Cluj, si care din diferite motive, au nevoie de o masina de inchiriat. Cei care isi doresc o masina luxoasa de inchiriat, pot opta pentru un model de la BMW sau pentru un model de la Audi.

Exista si persoane care au alte preferinte in afara celor pe care le-am amintit in randurile anterioare, insa aceasta nu este o problema, pentru ca firmele de inchirieri masini Cluj Napoca, dispun de flote auto impresionante. Cel mai important insa, este faptul ca trebuie platita o anumita garantie, inainte de a intra in posesia masinii inchiriata.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…