Cat costa un pachet foto botez?

0 Shares
0
0
0

Este cat se poate clar faptul ca fiecare cuplu isi doreste la un moment dat unul sau mai multi copii, iar momentul in care apare pe lume un bebelus, pentru familie este un moment de sarbatoare.

Din acel moment si pana in ziua crestinarii bebelusului, fiecare parinte se gandeste foarte mult la toate cele necesare pentru a organiza botezul, iar atunci cand discutam despre acest lucru ne referim atat la ceremonia de botez cat si la petrecerea de dupa ceremonia de botez.

Mai intai de toate are loc ceremonia de crestinare a bebelusului la Biserica, iar acolo este obligatoriu ca bebele sa fie dus de catre parinti si de catre nasi. Pe langa acestia mai pot participa la ceremonia de crestinare si ceilalti membrii ai familiei.

Ei bine, tinand cont de faptul ca discutam despre un eveniment care se intampla o singura data in viata, membrii familiei pot alege sa foloseasca telefonul pentru a face poze sau pentru a filma evenimentul.

Fericitii parinti insa trebuie sa se gandeasca foarte serios sa opteze pentru un pachet foto botez, iar astfel vor avea parte de cele mai frumoase si clare poze de la fericitul eveniment.

Botezul este un eveniment foarte important, iar pozele raman amintirea vie de la fericitul eveniment pentru tot restul vietii. Parintii vor privi cu drag mereu pozele si isi vor aminti de ziua respectiva, iar peste ani si ani vor putea vedea impreuna cu copilul lor pozele.

Ei bine, alegerea unui fotograf botez este extrem de importanta, pentru ca acesta stie care sunt cele mai importante momente care trebuiesc imortalizate. Cu siguranta el stie si sa isi aleaga foarte bine unghiurile pentru a realiza cele mai frumoase si cele mai interesante fotografii de botez.

Rolul fotografului la botez este extrem de important, pentru ca acesta dupa terminarea ceremoniei de la biserica va fi invitat si la restaurant pentru a surprinde cele mai importante momente.

Trebuie insa precizat faptul ca parintii care opteaza pentru serviciile unui fotograf botez vor cheltui ceva banuti, pentru ca un pachet foto botez poate fi destul de costisitor.

Exista de exemplu fotografi profesionisti care colaboreaza cu cameramani, astfel ca un fotograf plus un cameraman, pot solicita in jur la 700 – 800 de lei pentru un pachet de 250 poze botez prelucrate pe dvd, 30 – 40 de poze prelucrate pe hartie, filmare Full HD si un scurt film al botezului.

Exista si pachete mai scumpe, astfel incat fotografii sa realizeze un numar de 500 – 1000 de fotografii, si sa filmeze mai mult timp, insa pretul pentru un astfel de pachet va fi mai mare.

Exista deasemenea fotografi care ofera un album foto botez, ofera un film al evenimentului si poze de cea mai buna calitate, la preturi care sa depaseasca 1500 de lei.

Asadar, un fotograf este extrem de important la un eveniment precum botezul pentru ca el este cel care imortalizeaza cele mai importante momente, insa parintii trebuie ca inainte sa aleaga un fotograf botez, sa analizeze toate ofertele pentru a lua decizia corecta.

 

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…