Cauzele comune ale deceselor in Marea Britanie

0 Shares
0
0
0

La momentul actual, exista cateva milioane de cetateni romani raspanditi prin diferite tari europene. Unii dintre acestia au ales sa plece din Romania, imediat dupa revolutia din anul 1989.

O mare parte dintre romani au emigrat de-asemenea la inceputul anilor 2000. De atunci, au emigrat in fiecare an multi romani, insa de cand Romania a devenit membra a Uniunii Europene (1 ianuarie 2007), numarul emigrantilor romani a crescut considerabil. Acum, dupa cum va spuneam, exista cateva milioane de cetateni romani care traiesc in strainatate.

Cei mai multi dintre romanii care au plecat din tara pentru un viitor mai bun in strainatate, s-au stabilit in Italia si Spania. Exista multi romani si in alte tari precum Franta sau Germania, insa si Regatul Unit al Marii Britanii gazduieste aproximativ 1 milion de romani.

Ei bine, majoritatea romanilor care traiesc in Regat, duc o viata lipsita de griji. Au existat insa odata cu trecerea anilor si situatii in care romanii au murit in diferite circumstante in Marea Britanie, iar aici nu mentionam doar Anglia, ci si Scotia, Irlanda sau Tara Galilor.

Sunteti curiosi care au fost cauzele deceselor cetatenilor romani in Marea Britanie? Ei bine, au existat accidente in care unii romani si-au pierdut viata. Au avut loc cazuri de suicid, insa unii romani au murit si din alte motive.

In continuare puteti descoperi cateva dintre cauzele comune ale deceselor din Marea Britanie, iar printre cei care si-au pierdut viata din cauza motivelor respective, se numara si multi cetateni romani.

Cancer

Potrivit Cancer Research UK, in Marea Britanie exista peste 164.000 de decese de cancer in Marea Britanie in fiecare an, ceea ce inseamna aproximativ 450 in fiecare zi. 1 din 2 persoane (in Marea Britanie), nascute dupa 1960, au fost diagnosticate cu o forma de cancer in timpul vietii. Exista mai mult de 200 de tipuri diferite de cancer. Cancerul intestinal, cancerul pulmonar plamanul si cancerul mamar reprezinta aproape doua treimi din toate cazurile de cancer prevenibile din Marea Britanie.

Din pacate, printre cei 164.000 de cetateni din Marea Britanie care mor anual din cauza cancerului, se afla si cetateni romani. Acestia mor insa si din alte motive, pe care le puteti descoperi in continuare.

Boala de inima

Printre principalele cauze de deces in Marea Britanie, bolile de inima si bolile circulatorii ucid 170.000 de morti pe an, sau aproximativ 460 de persoane pe zi. Boala cardiaca apare atunci cand placa se dezvolta in artere si vase de sange care duc la inima. Aceasta taie nutrienti importanti si oxigenul care ajunge in inima. Placa este o substanta formata din molecule grase, colesterol si minerale. Expertii spun ca majoritatea cazurilor de deces prematur din cauza bolilor de inima sunt prevenibile.

Accident vascular cerebral

Un accident vascular cerebral se intampla atunci cand alimentarea cu sange a unei parti din creier este intrerupta. Un accident vascular cerebral poate afecta modul in care o persoana se misca, gandeste sau se simte. Oricine poate avea un accident vascular cerebral, dar unii oameni sunt mai expusi riscului decat altii.

Anumite afectiuni medicale pot creste riscul de accident vascular cerebral. Acestea includ tensiunea arteriala crescuta, colesterol ridicat, fibrilatie atriala sau diabet.

Boala pulmonara

Doua dintre cele mai frecvente boli pulmonare includ astmul si boala pulmonara obstructiva cronica (BPOC). Marea Britanie are una dintre cele mai mari rate de cazuri de astm din lume. Marea Britanie estimeaza ca peste 5,4 milioane de oameni sufera de astm si o medie de trei persoane pe zi mor din cauza acestuia.

Este una dintre principalele cauze de deces in Marea Britanie. De precizat insa este faptul ca aici sunt inclusi si cetatenii de alte nationalitati printre care si romanii, care sunt stabiliti in Regatul Unit.

Boala de ficat

Intre anii 2000 si 2013, numarul de decese cauzate de boli hepatice la varsta sub 65 de ani a crescut cu o treime conform studiilor, iar aici sunt inclusi si cetatenii care provin din alte tari, inclusiv din Romania. Principalele cauze ale bolii hepatice sunt obezitatea, bauturile grele si infectia nediagnosticata.

Acestea sunt dupa cum spuneam, cateva dintre cele mai importante cauze ale deceselor care au loc in fiecare an in Marea Britanie. Din pacate, din aceste motive mor si multi romani.

Familiile indoliate, de cele mai multe ori aleg sa isi repatrieze decedatii din Marea Britanie, si opteaza pentru servicii repatriere-decedati.ro Anglia. Exista firme care presteaza astfel de servicii de repatriere decedati, si care le ofera familiilor indoliate posibilitatea de a alege dintre repatrierea pe cale aeriana sau repatrierea pe cale terestra.

De-asemenea, trebuie mentionat faptul ca reprezentantii acestor firme, se ocupa de obtinerea documentelor care sunt necesare pentru a se putea efectua repatrierea. Firma se ocupa de imbalsamarea si cosmetizarea, imbracarea si transportul funerar international, iar toate aceste lucruri sunt mai putin costisitoare decat o inmormantare in Anglia.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…