Ce culoare trebuie sa aiba tricoul meu?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand trebuie sa isi aleaga tricourile, barbatii pun mare accent pe doi factori, iar unul dintre acestia este calitatea materialului. Cele mai reusite tricouri sunt cele confectionate din bumbac, asa ca fiecare isi va dori un astfel de tricou.

Exista apoi barbati care pun mare pret pe culoarea piesei vestimentare, dat fiind faptul ca fiecare dintre noi suntem avantajati de anumite culori, si dezavantajati de alte culori.

In mod evident exista multi barbati care se intreaba care este culoarea potrivita pentru tricoul pe care intentioneaza sa il cumpere, asa ca vom discuta mai multe detalii despre acest subiect in urmatoarele randuri.

Cele mai bune culori pentru tricouri

Tricouri neutre

Negru, alb, gri si navy; aceste nuante aranjate au pus bazele oricarui dulap reusit. Tricourile care au aceste culori sunt adesea clasificate ca “de baza”.

Alb: Tricoul chinezesc. Pentru lenjerie , nu exista o alegere mai buna si este cea mai buna culoare (sau lipsa) de a se combina cu blugi clasici indigo – vezi James Dean si Paul Newman pentru confirmare.

Gri: Jersey sau marle gri este un amestec de nuante diferite, iar efectul texturii finale este extrem de magulitor – mai ales daca cautati un tricou pentru a imbunatati vizual forma corpului. De mentionat este insa faptul ca aceasta culoare nu este tocmai cea mai indicata pentru cei care transpira foarte repede sau foarte mult.

Negru: Desi negrul ramane o nuanta populara de tricou, acesta vine cu argumente pro si contra. Pe o nota pozitiva, un tricou negru ofera o alternativa rebela la optiunea clasica alba. Cu toate acestea, culoarea este cunoscuta ca se estompeaza repede, precum si se simt mai cald in conditii fierbinti.

Navy: Este ideal pentru a crea aspectul tonal atunci cand este combinat cu denim sau albastru.

Tricouri colorate

Nu exista reguli stricte aici pentru a alege culoarea tricoului, dar mentionam faptul ca anumite culori se potrivesc anumitor tonuri de piele, ceea ce inseamna ca ar fi indicat sa va indreptati atentia spre acele culori care vi se potrivesc.

Fair Skin: baietii cu piele palida si caracteristici mai usoare, cum ar fi parul rosu, blond sau maro deschis si ochii albastri, se potrivesc mai bine culorilor care contrasta in mod clar cu tonul pielii. Asta inseamna ca nuante mai inchise, cum ar fi camelul, culoarea verde si culoarea indrazneata primara, functioneaza cel mai bine, in timp ce nuantele pastelate moi ar trebui sa fie evitate.

Olive / Medium Skin: Oricine are o piele de masline sau medie vor descoperi ca ca se potriveste un spectru larg de culori. Pentru cele mai bune rezultate, evitati nuantele care sunt prea aproape de tonul pielii, cum ar fi nuantele de maro si portocaliu.

Darker Skin: Cand vine vorba de culori, baietii cu piele intunecata au culorile lor care ii avantajeaza. Profitati la maximum de acest lucru si mergeti pe culori luminoase si indraznete cu nuante primare si tonuri de bijuterii. Trebuie doar sa evitati maro si chiar si negru.

Asadar, in mare parte acestea sunt culorile de tricouri spre care isi pot indrepta atentia barbatii. De precizat este faptul ca multi sunt cei care indiferent de culoarea preferata sau de culoarea care ii avantajeaza, isi indreapta atentia spre tot felul de tricouri funny.

Exista de exemplu barbati care transmit diferite mesaje haioase prin intermediul acestor articole de vestimentatie. Exista barbati care isi manifesa sentimentele intr-un mod original, purtand un tricou funny.

Alti barbati isi pot exrpima frustrarile purtand tricouri de acest gen, iar exemplele pot continua. Cel mai important este faptul ca indiferent de culoarea aleasa, tricourile se pot personaliza, astfel ca din niste simple tricouri, se pot obtine cele mai funny articole de vestimentatie.

Unii baieti sau barbati care tocmai ce au iesit dintr-o relatie, fiind mai rautaciosi din fire, pot alege sa isi indrepte atentia spre astfel de tricouri funny, prin intermediul carora sa le transmita fostelor partenere, diferite mesaje.

Asadar, dupa cum se poate vedea, calitatea materialului conteaza foarte mult atunci cand un barbat intentioneaza sa isi aleaga tricoul, insa si culoarea acestuia are un rol important. Nu trebuie sa uitam nici faptul ca exista multi barbati care aleg sa poarte diferite tricouri funny, cu tot felul de mesaje.

0 Shares
You May Also Like
Istoria rochiilor

BlogIstoria rochiilor

O rochie este o piesa de imbracaminte purtata in mod traditional de femei sau fete, fiind alcatuita dintr-o…