Ce cumpara nasa pentru botez?

0 Shares
0
0
0

In cazul in care urmeaza sa fii nasa pentru prima data, cu siguranta cu cat se apropie mai repede evenimentul, cu atat emotiile sunt mai mari. Probabil te intrebi care sunt lucrurile pe care trebuie sa le cumperi in calitate de parinte spiritual pentru bebelus, asa ca in urmatoarele randuri vom dezbate acest subiect.

Set de botez

In calitate de nasa, vei cumpara un set de botez pentru bebelus. Vei putea sa iti indrepti atentia spre Botez de Poveste, pentru a alege un set de botez, sau pentru a comanda un set personalizat botez.

In conditiile in care vei fi nasa unei printese, vei putea opta de exemplu pentru un set trusou complet Belle Fairy, care cuprinde urmatoarele elemente: Rochie Bella Roz, Trusou complet de botez pentru biserica, de tip Quickbox, Lumanare de tip 1, inaltime de 34 cm si diametru de 7 cm. In cazul in care doresti personalizarea elementelor incluse in acest set de botez, acest lucru este posibil, iar expertii hand made cu mainile lor magice vor personaliza setul.

In cazul in care vei fi nasa unui baietel, atunci in mod evident vei putea sa iti indrepti atentia spre un set de botez complet, precum setul de botez complet – Lorenzo, fireste tot de la Botez de Poveste.

De mentionat este faptul ca setul are in compozitia sa costum Lorenzo, care include palton, costum cu jeans, camasa si vesta din catifea. De-asemenea, setul de botez mai contine incaltari Giorgio – ocru, Trusou complet de botez pentru biserica, de tip Quickbox si Lumanare de tip 1, inaltime de 34 cm si diametru de 7 cm.

Cu siguranta setul de botez va ramane in familie, asa ca ai posibilitatea de a personaliza setul de botez, astfel ca de exemplu, unul sau toate elementele setului vor putea fi personalizate cu numele bebelusului. Mergand pe ideea “un botez de poveste, o viata de poveste”, cu siguranta ideea de a personaliza setul de botez este una geniala.

Poti alege de-asemenea si elementele separat, astfel ca poti opta pentru un trusou de botez ales de la Botez de Poveste, poti alege de-asemenea si lumanari de botez si tot ceea ce tine de acest eveniment important.

Recomandarea noastra este ca in calitate de nasa sa iti indrepti atentia spre produsele special fabricate in atelierele Botez de Poveste, chiar daca poti gasi astfel de produse si la magazinele din orasul tau.

De ce sa iti indrepti atentia spre aceste produse de la Botez de Poveste? Raspunsul este unul cat se poate de simplu, si anume ca persoanele care lucreaza in cadrul atelierelor Botez de Poveste folosesc materiale de cea mai buna calitate pentru confectionarea hainutelor de botez, si pentru confectionarea celorlalte produse.

Pasiunea pe care o pun in munca prestata specialistii din atelierele Botez de Poveste, nu o pun cei care creaza alte astfel de produse, si cu siguranta nici calitatea produselor nu se poate compara, asa ca putem spune ca exista toate motivele din lume pentru ca pentru un eveniment atat de important, in calitate de nasa sa alegi produsele de la Botez de poveste.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…