Ce este gemoterapia?

0 Shares
0
0
0

Sunteti in locul potrivit in cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii despre beneficiile pentru sanatate oferite de aceste extracte pe baza de plante naturale, cum ar fi plant extrakt sinusuri.

De ce se foloseste gemoterapia?

Cei mai multi dintre noi se lupta cu imunitatea scazuta si cu gama larga de simptome cronice care vin cu aceasta problema. Cand sistemul nostru imunitar este compromis, organismele noastre nu sunt in masura sa elimine in mod optim deseurile produse din consumul alimentar si actiunea metabolica.

Acest lucru pune mult stres asupra rinichilor. Daca aceasta stare este prelungita, ficatul, sistemele limfatice si circulatorii devin congestionate si intregul sistem imunitar sufera, lasandu-ne mai susceptibili la boli.

In aceasta stare, pH-ul corpului nu mai poate ramane neutru. Starile de acidoza se dezvolta si tesuturile incep sa se deterioreze. Productia de celule sanatoase nu poate aparea in stare de acidoza. Aceasta degenerare reduce performanta oricarui organ sau oricarei glande din zonele afectate.

La ce se reduce acest lucru: corpurile noastre nu pot lupta si nu se pot recupera de la boli in aceasta stare. Pentru a ne intoarce corpul la sanatate, trebuie sa ne gasim drumul inapoi spre productia sanatoasa de celule.

Si iata frumusetea Gemoterapiei! Cand este folosita holistic si sistematic, exceleaza la schimbarea starilor de acidoza si la vindecarea sistemului imunitar de la acel nivel celular.

Acesta este unul dintre numeroasele motive pentru care multi oameni iubesc gemoterapia. Puterea sa consta in eficienta sa de a aminti organismului de ceea ce poate face atunci cand functioneaza la capacitatea sa optima.

Cine poate beneficia de gemoterapie?

De acest medicament bland dar totusi puternic, poate beneficia de toata lumea, de la nou-nascuti la pacienti geriatri. Gemoterapia ofera sprijin imediat pentru boli si infectii acute, lasand organele afectate curate si fortificate la sfarsitul tratamentului.

Nu numai asta, dar gemoterapia sprijina si vindeca sistemul imunitar in timp ce rezolva simptomele cronice pe care pacientul le-a putut experimenta de ani buni.

Obtineti cel mai mult din gemmoterapie

Pentru a va restabili sistemul imunitar extractele de gemoterapie au nevoie si de sprijinul unui stil de viata sanatos, imbunatatit cu o dieta bazata pe plante, miscare zilnica si somn restaurator pentru a avea succes. Asadar, daca cautati o solutie rapida, aceasta nu este pentru dvs.

Dar daca sunteti gata sa faceti schimbari largi in stilul de viata in numele sanatatii, continuati sa cititi pentru a vedea cum functioneaza gemoterapia in tandem cu o abordare cu mai multe fatete a bunastarii fizice, mentale si emotionale pentru a restabili sanatatea.

Gemoterapie vs. Extracte din plante

La suprafata, extractele de gemoterapie arata foarte asemanator cu tincturile de plante lichide pe care le-ati putea obtine de la un medic, sau pe care puteti sa le cumparati pentru ingrijire de sine. Cu toate acestea, este acest tip specific de material vegetal utilizat care diferentiaza gemoterapia de extractele derivate din plante.

Diferenta consta in celulele meristeme ale mugurilor si lastarilor folositi pentru a face gemuri. Aceste celule contin tot materialul de crestere al plantei, similar cu celulele stem la om. Aceste celule embrionare angajeaza organe si sisteme de organe la nivel celular pentru a-si imbunatati functia si pentru a curata, alimenta si reface simultan tesutul de organ.

Extractele de gemoterapie furnizeaza potentialul intregului arbore sau arbust din care este selectat mugurele, mai degraba decat beneficiile unei anumite parti ca intr-un extract din plante.

Eliminarea deseurilor si imunitate

Eliminarea sanatoasa a deseurilor este cruciala pentru un raspuns imunitar puternic. Odata ce sistemul imunitar a vizat un agent patogen ca daunator, acesta va fi neutralizat si eliminat. Cand eliminarea nu este optima, procesul imunitar este obstruat.

Atunci cand eliminarea intestinului este mai putin frecventa de doua ori pe zi sau este neformata, urgenta sau dureroasa, curatarea zilnica necesara pentru a stabili sau restaura un raspuns imun sanatos este diminuata.

Efectele eliminarii precare sunt cele mai clare atunci cand observati un copil. Cele mai frecvente simptome cronice la copii sunt: colici, inflamatii ale urechilor, congestie sinusala, bronhii inflamate sau tuse astmatica, afectiuni ale pielii, cum ar fi eczema; iar acestea toate incep cu eliminarea suboptimala a intestinului.

Protocolul corect de gemoterapie si o dieta bazata pe plante pot restabili eliminarea sanatoasa si vindeca sistemul imunitar.

Ce este exact gemoterapia?

Extractele de gemoterapie sunt cele mai noi si mai puternice adaugari in domeniul terapiilor pe baza de plante.

Extractele de gemoterapie sunt produse din tesuturi embrionare selectate ale plantelor, cel mai adesea mugurii ramurilor de copac, pentru restaurarea si intretinerea sanatatii. Mugurii de copaci contin materialul de crestere al intregii plante si sunt cea mai densa parte nutritiva a plantei.

Actiunea acestor extracte la nivel celular promoveaza drenarea, tonifierea si intinerirea organelor. Utilizarea de extracte de gemoterapie pentru simptome acute si cronice duce la restabilirea imunitatii, care este baza pentru sanatate.

Ce inseamna asta pentru tine?

Cred ca te-ai nascut pentru a fi propriul tau vindecator. Cu toate acestea, multi dintre noi am fost indepartati de acest adevar de medicina reductionista. Daca credeti intr-o abordare holistica a sanatatii, in a privi intreaga fiinta, mai degraba decat in ??a evidentia simptome specifice, atunci gemoterapia este o modalitate de vindecare pentru dumneavoastra.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…