Ce model de strampi trebuie sa purtati cand va incaltati cu sandale

0 Shares
0
0
0

Poti purta sandale decupate in varf, cu strampi pentru a profita la maximum de moda verii. Purtati strampi de densitate medie toamna si primavara pentru a crea iluzia unei siluete inalte si subtiri.

Poarta sandale cu stil. Incearca strampii cu degetul taiat.

Cunoasteti zicala: “Poarta ceea ce te face sa te simti bine”. Si asta este valabil si pentru pantofi. Asa ca nu va fie teama sa purtati niste sandale cu strampi, decupate, in aceasta vara. Si daca te simti deosebit de indrazneata, alege o paleta de culori mai indrazneata.

Asa ca da-i drumul si poarta in aceasta vara strampii ce se potrivesc perfect cu o pereche de sandale sau o pereche de pantofi decupati.

Cum sa-ti faci picioarele sa iasa in evidenta, oferindu-le in acelasi timp confort?

Vom arunca o privire asupra beneficiilor acestor strampi inovatori si vom vedea cum iti pot imbunatati feminitatea in acest sezon.

Recent lansati, acesti strampi sunt solutia perfecta pentru momentele in care vrei sa te incalti cu o pereche de sandale si picioarele tale sa intoarca privirile. S-au dus zilele in care duritatea ciorapilor clasici ruina tinutele sic.

De ce sa porti strampi sub rochie? Simplu:

  • pentru ca te ajuta sa nu-ti mai alunece picioarele intr-o sandala sau intr-un pantof decupat;
  • piciorul tau arata mai elegant atunci cand este invelit intr-un strat subtire de ciorapi;
  • confera eleganta oricarei tinute;
  • rochia ta nu se mai lipeste inestetic de piciorul tau;
  • matifiaza piciorul in caz de transpiratia cauzata de caldura verii.

Strampii sunt terminati cu o banda subtire care se aseaza intre degetele de la picioare, ceea ce face ca tranzitia de la degetul de la picior la varf sa fie foarte discreta. Acesti strampi sunt disponibili intr-o varietate de grosimi, de la 8 den la 20 den, astfel incat sa va bucurati in continuare de acelasi confort la purtare.

Si pentru ca detaliile conteaza, cusaturile fine ale ciorapilor se aplatizeaza complet atunci cand ii intinzi pe corp.

Alege strampii cu varf decupat pentru a iesi in evidenta la un eveniment de weekend sau pentru a-ti pune in evidenta sandalele preferate.

Consultati selectia noastra de strampi decupati pentru a gasi perechea perfecta pentru garderoba dvs. Intelege miturile din jurul strampilor si gaseste perechi cochete care te vor scoate in evidenta pe https://cosmetiquette.ro .

Atunci cand alegeti nuanta potrivita de dresuri, este important sa tineti cont de nuanta pielii dumneavoastra. Daca aveti o nuanta mai inchisa a pielii, este posibil sa doriti sa alegeti nuante mai inchise decat tonul pielii dumneavoastra. Daca aveti un ton de piele mai deschis, este posibil sa doriti sa alegeti nuante mai deschise decat tonul pielii. In cele din urma, daca aveti un ton de piele foarte deschis, este posibil sa doriti sa alegeti nuante care sunt de aceeasi culoare cu tonul pielii dumneavoastra.

Stii ce marime porti? Daca nu, este o idee buna sa il intrebati pe consilierul dumneavoastra de vanzari. Nu numai ca va va putea ajuta sa gasiti marimea perfecta, dar va poate sfatui si cum sa alegeti ciorapii care sa arate bine pe silueta dvs.

 

0 Shares
You May Also Like
Istoria rochiilor

BlogIstoria rochiilor

O rochie este o piesa de imbracaminte purtata in mod traditional de femei sau fete, fiind alcatuita dintr-o…