Ce poti face in Punta Cana?

0 Shares
0
0
0

Sunt tot mai multe persoane care cauta oferte de vacante in Punta Cana la cele mai mici preturi si in cele mai avantajoase conditii. Iti recomandam sa intrii pe linkul de mai sus daca vrei sa gasesti toate ofertele pentru vacante perfecte la preturi mai mult decat accesibile. Daca inca nu ai gasit un pachet pentru Punta Cana care sa iti satisfaca toate nevoile in materie de confort si relaxare, click aici si vei gasi cu siguranta ceva care sa ti se potriveasca.

Dupa ce ti-ai ales pachetul dorit vei vrea cu siguranta sa stii ce ai putea face aici dupa ce te-ai plictisit de stat la plaja si de petrecut noptile alaturi de prieteni la petrecerile de pe plaja.

In Punta Cana ai posibilitatea de a practica echitatie pe niste cai bine ingrijiti si superbi. Unul din cele mai des intalnite centre de echitate poate fi gasit sub denumirea El Pat Ranch. Vei vedea ca orele de curs au loc pe o plaja cu nisipi si pretul este unul mic, aproape simbolic. Poti incerca sa calaresti aici avand in vedere ca este posibil sa nu mai ai ocazia de a calari si alta data pe plaja.

Pentru a vedea mult mai bine flora si fauna din adancuri iri recomandam sa incerci scuba diving sau snorkeling. Aceasta este destinatia perfecta pentru astfel de activitati.

Bavaro reprezinta una din cele mai cautate zone din Punta Cana care este celebra pentru toate resorturile de lux si pentru plajele private. Aici ai ocazia sa practici un numar mare de activitati pentru cei pasionati de adrenalina dar si pentru persoanele care si-ar dori sa petreaca vacante linistite aici. In Bacaro poti gasi si Insula Delfinilor, magazine de suveniruri si parcul Manati.

Higuey reprezinta orasul capitala al acestei provincii si este situati undeva in vestul regiunii Punta Cana. Aici poti ajunge doar cu masina. Ar trebui sa incerci sa ajungi pana aici pentru a vedea Basilica de Nuestra Senora din Altaragracia, acesta fiind un momument unic ce are o arhitectura maginifca. In toate pietele existente in apropiere, cum sunt Mercado Publico si Plaza Higueyana ai posibilitatea de a gasi adevarate comori: incaltaminte, haine si foarte multe alte obiecte decorative traditionale.

Pentru distractie si adrenalina iti reocmandam sa vizitezi pestera Fun Fun. Aici vei descoperi frumusetea intunericului din aceasta pestera plina de tuneluri colorate cu coridoare gigantice si picturile de pe peretii pesterii. Itinerariul acestei excursii este urmatorul: un personal calificat va lua turistii cu microbuzul de la hotel si ii va duce pana la Capote Ranch. Dupa aceasta calatorie de 2 ore si 30 de vei lua o gustare apoi vei calatori timp de 40 de minute prin parcul natural din zona pentru a putea ajunge la pestera.

Odata ajunsi in pestera, turistii echipati in mod corespunzator vor incepe sa coboare 20 de m in pestera unde exploreaza aproximativ 8 km destinati pentur public. In pestera este si un rau subteran. Dupa ce aventurile din pestera se termina turistii servesc un pranz traditional si apoi se intorc la hotel.

0 Shares
You May Also Like