Ce preferinte au clientii atunci cand se cazeaza la hotel?

0 Shares
0
0
0

O multime de persoane aleg sa plece an de an in vacante in strainatate, pentru a uita de grijile si problemele de la servici, sau pentru a uita de problemele personale.

Atunci cand pleaca in strainatate in vacanta, cetatenii romani nu prea au mari preferinte in ceea ce priveste cazarea, dat fiind faptul ca hotelurile din strainatate le ofera mereu cele mai bune servicii.

In schimb, exista si cetateni romani care fie nu isi permit sa plece in vacanta in strainatate, fie isi permit dar nu isi doresc sa paraseasca tara nici pentru o vacanta, asa ca acestia aleg sa plece in vacanta in romania.

Exista persoane care prefera muntele, asa ca aceste persoane in mod evident vor pleca in vacanta intr-o statiune montana din Romania.

Exista insa si cetateni romani care nu ar pleca in vacanta in strainatate, si care prefera sa isi petreaca vacantele pe Litoralul romanesc al Marii Negre.

Ei bine, in ceea ce priveste turistii romani care isi petrec vacantele in Romania, acestia pot alege fie sa se cazeze la o pensiune, fie pot opta pentru cazarea la hotel.

Aici trebuie insa precizat faptul ca de regula romanii care pleaca la munte sau la mare, atunci cand vine vorba despre cazare, au diferite pretentii.

Unii isi doresc ca personalul de la pensiune sau de la hotel sa fie foarte amabil, insa cu siguranta la orice pensiune si la orice hotel, personalul este amabil si isi respecta clientii.

Alti romani care trebuie sa se cazeze la o pensiune sau la un hotel intr-o statiune din Romania, cu siguranta pun mare pret si pe foarte multe produse consumabile hoteliere, iar in continuare vom dezbate putin acest aspect.

Clientii isi doresc ca la hotelul la care se cazeaza, sapunul lichid de la baie sa fie de la un producator renumit de pe piata si sa fie de cea mai buna calitate. Apoi, acestia isi doresc ca si samponul sau gelul de dus care se afla la baie sa fie de la un brand de top de pe piata.

Exista clienti care atunci cand trebuie sa se cazeze la un hotel sau la o pensiune, verifica totul, pentru ca pentru ei pana si hartia igienica oferita de catre reprezentantii hotelului are un rol foarte important.

Deasemenea, mirosul din camere conteaza foarte mult, astfel ca daca reprezentantii hotelului sau al pensiunii nu cumpara cele mai frumos mirositoare parfumuri pentru camera, isi pot pierde clientii.

Asadar, dupa cum se poate observa, cetatenii romani care pleaca in vacanta in strainatate, cu siguranta nu tin cont de foarte multe detalii atunci cand aleg locul de cazare.

In schimb, atunci cand se cazeaza in Romania, la un hotel sau la o pensiune, acestia sunt foarte exigenti si isi doresc sa beneficieze de cele mai bune conditii.

Pentru unii clienti, este mult mai indicat sa beneficieze de aceste facilitati, decat sa aiba cele trei mese principale ale zilei incluse in pachet.

Ei bine, acestea sunt cateva detalii de care tin cont cei care isi doresc sa se cazeze la un hotel sau la o pensiune din Romania pentru perioada concediului.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…