Ce rochii poarta femeile?

0 Shares
0
0
0

In aceasta perioada, se pune mare accent pe imagine, iar din acest motiv, doamnele si domnisoarele sunt foarte atente in momentele in care isi aleg articolele de vestimentatie.

Cel mai adesea, acestea isi indreapta atentia spre rochii pe timpul sezonului cald, dat fiind faptul ca aceste articole de vestimentatie pot fi purtate in diferite situatii.

Exista de exemplu femei care atunci cand vine vorba despre rochii, isi indreapta atentia spre rochii de zi, pe care aleg sa le poarte in viata de zi cu zi. De exemplu, atunci cand merg la cumparaturi sau atunci cand ies in oras pentru a-si plati facturile, multe doamne si domnisoare aleg sa poarte diferite modele de rochii de zi.

Tot in viata de zi cu zi, dar atunci cand isi creaza tinutele pentru a merge la locul de munca, multe femei aleg sa poarte rochii. Fireste, aceste articole de vestimentatie vor fi alese si in functie de natura locului de munca.

Rocha de in, este una dintre rochiile spre care isi indreapta foarte multe fete si femei atentia pentru viata de zi cu zi, in timpul sezonului cald, iar in randurile care urmeaza, veti afla mai multe detalii.

Confectionate din material natural, compensator de temperatura si confortabil de purtat – rochiile de lenjerie (rochii de in) sunt articolele de vestimentatie ideale, in pas cu cele mai noi tendinte de moda in zilele calduroase de vara. Fie pentru agrement, fie la birou, cu o rochie de lenjerie ajungi mereu la punct dorit. Am sintetizat caracteristicile speciale ale materialului natural, utilizarile si combinatiile posibile.

Rochiile de lenjerie cad vag si casual si pot fi completate cu un aspect casual si elegant. In functie de ocazie si stilul rochiei, se pot gasi parteneri de combinatie perfecta.

Pentru birou:

  • Blazeruri si cardigane fine.
  • tricou.
  • colier clasic de perle.
  • balerini plati, sandale cu toc inalt.

Facem precizarea ca o astfel de rochie de zi nu trebuie combinata cu:

  • Geaca de piele sau blazer contrastant de culoare.
  • Lant statement.
  • Ambreiaj subtil.
  • Tocuri sau sandale inalte.

Rochii de lenjerie: ideale pentru vara si iarna

Nu numai datorita croielii sale aerisite, rochia de in este o moda perfecta de baza pentru vara. Este mai presus de toate proprietatile sale de tesatura care il fac un must-have pentru zilele calduroase. Lenjeria este respirabila si regleaza temperatura si ne asigura ca nu transpiram nici la temperaturi ridicate.

Un alt plus: lenjeria este rezistenta la rupere, si foarte usor de ingrijit. Singurul dezavantaj este ca tesatura este predispusa la sifonare. Dar „ridul nobil” a fost mult timp considerat un produs caracteristic. Daca nu va puteti imprieteni cu cutele, ar trebui sa acordati atentie fibrelor mixte atunci cand alegeti haine.

Rochiile de lenjerie sunt disponibile cu si fara maneci, cu decolteu profund si in versiunea “fara spate”. Indiferent daca este lunga, pana la genunchi, scurta, in forma de linie A, eleganta sau jucausa – exista o rochie potrivita pentru fiecare aspect, gust si ocazie.

In ceea ce priveste designul si culoarea, nu exista nimic care sa nu existe: de la rochia clasica de in, in alb si negru, la modele in culori stralucitoare si nuante pastelate delicate pana la modele revigorante cu dungi, puncte, flori si imprimeuri all-over. Rochiile de lenjerie cu aspect etnic sunt de asemenea foarte populare.

O rochie de lenjerie respirabila este ideala vara pentru ca este racoroasa. Rochia de in, pentru a crea o tinuta potrivita este insotita de accesorii subtile, incaltaminte eleganta, dar confortabila, cum ar fi sandale, si in functie de forma manecilor sau a curelelor, un blazer care se potriveste stilului rochiei. In zilele friguroase, un cardigan pufos de casmir sau mohair completeaza aspectul casual pentru birou.

Rochie traditionala

O alta optiune din ce in ce mai populara in zilele noastre in materie de rochie, este rochia traditionala romaneasca. Foarte multe femei au inceput sa poarte in ultimii ani o astfel de piesa de vestimentatie, care este foarte versatila.

Unele femei aleg sa poarte o rochie traditionala atunci cand merg la birou, alte femei opteaza pentru o astfel de rochie atunci cand merg la cumparaturi sau cand au de rezolvat diferite treburi prin oras.

Rochii de seara

In schimb, pe timpul serii, nu prea se mai poarta rochia traditionala, si nici rochiile de zi, ci isi intra in rol, rochiile elegante de seara. Acestea sunt preferate de catre femei atunci cand participa la un eveniment, sau cand iau masa la un restaurant luxos.

O astfel de rochie de seara este preferata si atunci cand femeile de afaceri, participa la o intalnire importanta pe timpul serii, sau la o cina alaturi de alti parteneri de afaceri.

Acestea sunt asadar doar cateva dintre tipurile de rochii pe care femeile le prefera, si care cu siguranta sunt capabile sa scoata in evidenta in mod pozitiv, purtatoarea. Exista insa o multime de modele de rochii, pentru toate siluetele, rochii la reducere, rochii pentru toate gusturile.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…