Ce sunt fatetele E-Max?

0 Shares
0
0
0

Fabricate din portelan de inalta rezistenta si realizate la comanda pentru individ, fatetele Emax sunt stratificate subtiri si lipite de suprafata frontala a dintilor. Inainte de a cauta infornatii cu privire la pret fatete dentare Bucuresti, de-asemenea este important sa aflato ca aceastea imbunatatesc atat functia, cat si aspectul dintilor.

Furnirurile Emax sunt binecunoscute pentru durabilitatea si efectele de stabilizare ale acestora, fiind montate fara a fi nevoie de gravura dentara, asa cum se intampla cu furnirurile dentare mai traditionale.

Pacientii beneficiaza atat de furniruri Emax, cat si de nivelul ridicat de expertiza, experienta si maiestrie a stomatologului. Pacientii potentiali pot vizita clinica stomatologica Dentaline pentru a vizualiza exemple despre modul in care este benefic acest tratament stomatologic si cosmetic.

Care sunt diferitele stiluri de furnir de portelan?

Furnirile din portelan sunt obtinute din ceramica din portelan, dar tipul general va depinde de componenta lor din portelan si de modul in care sunt preparate. In esenta, exista doua tipuri de furnire de portelan; furniruri din portelan feldspatice si furniruri din portelan presat.

Diferenta cu furnirurile ceramice presate, precum furnirile Emax, este ca acestea sunt turnate mai intai in ceara si modelate pentru a se potrivi contururilor si nuantei structurii dintelui unui pacient. Pacientii sunt implicati in proiectarea furnirilor inainte de producerea setului final de furniruri Emax, pentru a se asigura ca sunt complet multumiti de noul lor zambet.

In schimb, furnirurile din portelan feldspatice sunt construite folosind straturi ceramice de portelan, care sunt apoi intarite la temperaturi ridicate. Datorita efectului de stratificare, aceste furniere sunt de obicei mai groase decat furnirurile Emax si nu sunt la fel de puternice sau durabile precum furnirurile ceramice presate.

Furnirurile din portelan feldspatice necesita unele preparate anterioare pentru a ajuta furnirul si legatura dintilor. Furnirurile din portelan feldspatice, precum furnirurile Emax, obtin rezultate care cresc zambetul, in cazul in care pacientii sunt mandri ca isi arata dintii albi.

Care sunt avantajele furnirilor Emax?

In cazul in care doriti sa aflati, avajtajle furnirurilor din portelan eMax sunt urmatoarele:

  • Furnirurile sunt plasate de obicei pe sase-zece dinti vizibili din zambetul tau. Unele motive pentru a alege furnire de portelan eMax fata de alte tipuri de furnire includ:
  • Posibilitatea de a potrivi culoarea furnirilor eMax cu dintii dvs. existenti pentru o integrare perfecta si un zambet cu aspect natural – Puteti alege o nuanta si o culoare precisa a furnirilor din portelan eMax pentru a imbunatati culoarea unuia sau mai multor dinti patati, de obicei in maxilarul superior, oferindu-ti zambetul dorit.
  • Indepartarea minima a dintilor – Asezarea tuturor tipurilor de furnire necesita sa se rada o parte din smaltul dintilor pentru a crea loc pentru lipire. Dar, deoarece furnirile eMax sunt considerabil mai puternice si mai dure decat alte furniere de portelan, foarte putin smalt este extras. Aceasta inseamna ca resimtiti putin disconfort sau poate chiar deloc, in timpul pregatirii dintilor.
  • Pastrarea integritatii dintilor dvs. – Pe baza punctului anterior, inseamna ca puteti pastra mai mult din structura dintelui, iar dintele natural nu este slabit. In plus, lipirea cu furniruri eMax rezistente imbunatateste semnificativ rezistenta dintilor.
  • Reglati dimensiunea dintilor – Puteti efectua modificari subtile pana la moderate ale dintilor, in functie de nevoile dvs. unice. Furnirile eMax au grosimi cuprinse intre 0,3 mm si 0,5 mm, in timp ce furnirile conventionale de portelan au o grosime minima de 0,5 mm. Furnirile eMax permit o mai mare flexibilitate.
  • Durabilitate crescuta – Furnirurile traditionale din portelan sunt predispuse la fisuri si aschii datorita grosimii lor. Furnirurile eMax sunt mai dure si mai subtiri, oferind o durabilitate superioara.Cand este necesar sa folositi furniruri Emax?

Pacientii care doresc sa isi imbunatateasca aspectul prin imbunatatirea structurii si a calitatii estetice a dintilor vizibili atunci cand zambesc vor beneficia de furniruri Emax. Adultii cu dinti nealiniati, defectati sau strambi sunt, de asemenea, buni candidati, la fel ca si cei cu dinti taiati si dinti cu distantare si lipsuri inconsecvente.

O alternativa la albirea dintilor, fateta Emax serveste de asemenea, nu numai pentru a reforma, dar si pentru a masca decolorarea si colorarea dintilor. Pacientii se pot simti increzatori stiind ca au dinti aliniati si albi.

Cum sunt montate furnirile Emax?

Odata ce specialistul dentar a evaluat structura, muscarea si caracteristicile faciale ale unui pacient, se vor oferi recomandari adecvate. Atunci cand vine vorba despre furnirile Emax, pacientii sunt implicati in proiectarea furnirurilor lor.

Optiunea de a „incerca un zambet” ofera pacientilor sansa de a vedea la ce se pot astepta cand sunt montate furnierele lor finale. Un model cu dimensiuni similare este utilizat pentru studiu, astfel incat pacientii sa poata selecta caracteristicile cu care sunt cei mai multumiti.

In cazul in care sunteti un candidat adecvat pentru furnire, furnirurile din portelan eMax va vor oferi aspectul cel mai frumos si natural, precum si cea mai indelungata reparatie cosmetica dentara disponibila.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…