Ce tari europene ar fi indicat sa vizitezi?

0 Shares
0
0
0

Fiecare dintre noi ne-am dori sa plecam intr-o excursie sau intr-o vacanta undeva intr-o tara straina, asa ca in conditiile in care intentionezi si tu sa vizitezi o tara straina, mai intai de toate ar trebui sa vizitezi pagina web a celor de la Oxigen Tour, pentru a descoperi cele mai interesante oferte.

In primul rand, ai putea sa te gandesti sa vizitezi Turcia, iar in capitala Istanbul de exemplu ai putea sa vizitezi o multime de obiective turistice. Cel mai important si cel mai interesant obiectiv pe care l-ai putea vizita in aceasta tara, ar fi podul peste raul Bosfor.

Deasemenea, ai putea sa pleci intr-o vacanta in Antalya, o vacanta de neuitat, o destinatie de vis pe care ai putea sa o alegi de exemplu chiar si pentru luna de miere.

Mai apoi, ai putea sa vizitezi de exemplu Italia, iar aici ai putea sa vizitezi capitala tarii, Roma, iar aici ai putea sa incepi cu vizitarea Colosseum-ului. Apoi ai putea sa vizitezi orasul Milano, care este recunoscut pentru magazinele cu haine de firma.

Deasemenea, atunci cand vei vizita aceasta tara, va trebui neaparat sa gusti din toate mancarurile renumite ale italienilor, vei putea gusta celebrele paste italiene, vei putea sa mananci cea mai buna pizza italiana, si vei putea sa servesti cafeaua la fel ca italienii.

Spania ar fi deasemenea o tara pe care ai putea sa o vizitezi, iar aici ai putea vizita de exemplu Tara Bascilor, si un exemplu bun ar fi orasul Donastia San Sebastian. Ai putea deasemenea sa vizitezi si alte zone si orase ale tarii precum Palma de Mallorca de exemplu.

In cazul in care iti doresti destinatii ceva mai speciale, atunci ai putea sa iti indrepti de exemplu atentia spre tarile nordice, iar aici putem sa amintim Norvegia.

In aceasta tara, vei putea sa gasesti o multime de obiective turistice interesante, precum renumitele biserici din lemn, precum Biserica de lemn Urnes Stave de exemplu.

Vizitand aceasta tara, nu doar ca vei vedea biserici vechi de lemn sau orase cu aspect medieval, ci vei putea sa vezi si peisaje pur si simplu incredibile, care iti vor ramane intiparite in memorie.

Ai putea deasemenea sa te gandesti sa vizitezi Islanda, care este una dintre cele mai linistite tari de pe continentul European. Aceasta este fara indoiala, si una dintre cele mai curate tari de pe continent.

Vizitand islanda, te vei putea bucura de una dintre cele mai populare atractii ale tarii, vei putea sa vezi aurora boreala, daca vei vizita tara de pe la sfarsitul lunii septembrie si pana pe la inceputul lunii martie.

Deasemenea, vei mai putea sa vizitezi Franta, o alta tara foarte interesanta, care are o multime de obiective turistice, mai ales pe cele din capitala Paris. Aici putem sa amintim de exemplu Turnul Eiffel, sau muzeul Louvru printre altele.

Asadar, atunci cand iti doresti sa vizitezi o tara straina, cu siguranta ai o multime de variante la dispozitie, insa va trebui sa iti faci o lista cu toate obiectivele pe care vei dori sa le vizitezi in tara respectiva.

0 Shares
You May Also Like