Ce trebuie sa urmariti cand cumparati un laptop de la amanet?

0 Shares
0
0
0

Ce laptop ar trebui sa cumparati nu este o intrebare cu un raspuns clar evident. Indiferent de categoria dvs. de pret, pur si simplu exista prea multe tipuri diferite de laptopuri pe care le puteti gasi la casele de amanet electronice Bucuresti.

Mai mult decat atat, nu exista un singur laptop care sa poata fi considerat cel mai bun, deoarece nu exista doar un fel de utilizator de laptop.

Daca doriti sa cumparati un laptop de la o casa de amanet electronice Bucuresti iata cateva detalii de care ar trebui sa tineti cont, pentru a face cea mai buna alegere:

Dimensiune

Cand vine vorba de laptopuri, dimensiunea conteaza. In functie de ceea ce intentionati sa faceti cu urmatorul laptop, veti dori sa va asigurati ca alegeti dimensiunea potrivita pentru dvs. Dimensiunea nu este ca RAM sau ROM-ul unui laptop, nu o puteti actualiza mai tarziu. Sunteti blocat in orice alegeti, deci alegeti cu intelepciune.

Dimensiunile laptopurilor tind sa inceapa de la 11,6 inci si merg pana la 17,3 inci. Cele mai multe marci si OEM-uri precum HP, Dell, ASUS si Acer tind sa ofere trei dimensiuni de afisare – 13.3-inch, 15.6-inch si 17.3-inch. Cu toate acestea, unii furnizori vand laptopuri care nu se incadreaza in aceste dimensiuni, inclusiv 11,6 inci, 12,5 inci si 14 inci.

Calitatea ecranului

Pentru inceput, va trebui sa luati in considerare daca doriti ca laptopul urmator sa aiba un ecran tactil. In aceste zile, ecranele tactile sunt foarte frecvente si pot face unele sarcini mai usoare decat altele. Din pacate, acestea pot adauga, de asemenea, o stralucire pe ecran, care este uneori nedorit.

Ecranele stralucitoare duc la reflectii, care sunt un efect negativ daca jucati, urmariti continut sau editati imagini si continut video. Din aceste motive, este posibil sa doriti sa luati in considerare un laptop care nu are ecran tactil.

In continuare, asigurati-va ca priviti rezolutia de pe orice laptop pe care va ganditi sa cumparati. O rezolutie de 1920×1080 pixeli (Full HD) ar trebui sa fie luata in considerare daca doriti mult spatiu pentru a alinia Windows si pentru a pastra lucrurile la vedere.

Calitatea tastaturii

Pentru sesiuni lungi de tastare, va trebui sa obtineti un laptop care sa aiba o tastatura confortabila. Asigurati-va ca tastatura este de asemenea retroiluminata, astfel incat sa puteti tasta cu o vizualizare mai usoara a tastelor in medii slab iluminate.

CPU

Un procesor Intel Core ofera cele mai bune performante atunci cand vine vorba de activitati multitasking si multimedia. Notebook-urile bazate pe Core i3 se gasesc in general in sistemele entry-level, in timp ce Core i5 constituie majoritatea computerelor principale.

Cand discutam despre i7, precizam ca acestea sunt destinate celor care doresc cele mai bune performante de la laptop.

RAM

Pe vremuri, rareori aveai nevoie de mai mult de 4 GB RAM sau mai mult pentru a obtine cele mai bune din sistemul tau. In aceste zile, probabil ca veti dori sa va ganditi la minim 8 GB. Daca sunteti un utilizator de putere, 16 GB este calea de urmat. Intre timp, gamerii ar trebui sa caute minim 32 GB RAM.

Acestea sunt asadar cele mai importante detalii pe care trebuie sa le luati in calcul cand doriti sa cumparati um laptop. Pretul este de-asemenea un factor important, insa cel mai indicat ar fi sa va indreptati atentia spre o casa de amanet electronice.

Acolo veti descoperi laptopuri care dispun de specificatii tehnice notabile, la preturi mult mai atractive decat in magazinele online sau in magazinele offline de specialitate.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…