Ceasuri de perete pentru orice interior – masoara timpul cu stil

0 Shares
0
0
0

Ceasurile de perete mari nu sunt doar un plus practic pentru orice interior. De asemenea, sunt o modalitate excelenta de a completa decoratiunile de interior. Le poti agata practic in fiecare camera.

Ceasul din bucatarie iti permite sa il privesti rapid si stii deja ca prajitura de branza tocmai coapta in cuptor mai are nevoie de cateva minute pentru a deveni perfect aurie. Ceasul de pe perete din hol iti permite sa controlezi agitatia de dimineata, iar cel din baie te ajuta sa masori timpul cat tii o masca hidratanta pe fata.

Ceasurile de perete sunt in prezent unul dintre cele mai la moda accesorii interioare, ele pot inlocui un tablou si pot completa complet aranjamentul, asa ca citeste articolul si gandeste-te daca exista o piesa de schimb pe peretele din sufrageria ta pe care un ceas de perete frumos de pe www.Familio.ro  poate atarna.

Lovitura ultimelor sezoane – ceasuri de perete mari

Ce ceasuri sunt ultima moda? Ceasurile de perete mari, care parca ar fi fost luate dintr-un film futurist, iau un loc de cinste pe peretii camerelor de zi si a bucatariilor. Sunt foarte la moda si se incadreaza perfect in interiorul industrial, chiar auster. Nu au cadran traditional, asa ca arata grozav pe un perete de caramida.

Aminteste-ti un lucru – daca alegi acest tip de ceas, pariaza pe un specimen foarte mare. Diametrul de 90 cm este minimul pentru ca un astfel de model sa arate bine in sufragerie. Ceasurile de perete moderne sunt minimaliste, cu un caracter redus, dar pentru a le face sa arate cu adevarat grozav, au nevoie de suficient spatiu liber pe perete.

Ceasuri de perete in stil retro – metal si design direct din garile istorice

Ceasurile in stil retro, realizate din metal, sunt inspirate de ceasurile uriase care impodobesc adesea garile istorice. Daca ai fost la gara din Paris, probabil ca ai vazut ceasurile frumoase si delicate, cu maini metalice, grabind calatorii.

Ceasurile in stil retro se intorc la interioarele oamenilor intr-o forma complet diferita de cea care era la moda acum vreo zece ani. Ceasurile de perete simple si moderne uimesc prin dimensiunea lor si, in acelasi timp, se bucura de delicatetea formelor.

Ceasurile de perete mai mici sunt o idee minunata pentru decorarea unei bucatarii

Ceasurile de perete mai mici nu s-au demodat niciodata. Rotunde sau ovale, ele masoara inca timpul in casele oamenilor. Numai materialul din care au fost confectionate s-a schimbat de-a lungul anilor. Plasticul este acum din trecut, in schimb ceasurile de perete moderne sunt din ce in ce mai des fabricate din sticla, metal sau lemn.

Mai ales cele din urma au castigat multi fani. Nu e de mirare – carcasele lor rotunde sau patrate sunt realizate din lemn natural, adesea nevopsit. Este o combinatie frumoasa de maiestrie cunoscuta de sute de ani cu forme moderne si simple.

Ceasurile simple din metal sunt perfecte pentru bucatariile industriale sau scandinave. Unele dintre modele au accente amuzante – in loc de numere, exista diverse simboluri sau nume de orase, referindu-se la ceasurile atarnate pe majoritatea pietelor bursiere din lume.

Daca cei mici viseaza la un ceas de perete in camera lor, alege un model colorat in care exista personaje din basme in locul numerelor si, impreuna cu indicii, un fluture sau o maimuta amuzanta se misca pe cadran.

0 Shares
You May Also Like