Consumator versus comerciant – ce parere au unii si altii despre ce inseamna un ambalaj de calitate

0 Shares
0
0
0

Ambalajele ce sunt folosite in diversele ramuri si subramuri Horeca pot fi un soi de barometru pentru calitatea serviciilor oferite. Chiar daca nu suntem neaparat superficiali, incat sa judecam dupa suprafata, iata ca aceste produse sunt un indiciu clar despre substratul unei afaceri.

Concret, sa ne punem in pielea unui consumator. Cand acesta comanda o cafea to go sau comanda mancare cu livrare la domiciliu sau birou tipul de ambalaje conteaza enorm de mult. Cam cat ar conta cum este prezentata mancarea in farfurie, cand aceasta este servita in restaurant spre exemplu. Pentru ca este si acesta un mod de a impresiona, nu-i asa? Face parte din experienta culinara a clientului.

Ce doreste clientul versus ce doreste comerciantul

Intreaba un furnizor de mancare ce isi doreste de la ambalaje. Va spune ca are asteptari precum ambalajul care rezista, nu se deterioreaza prea repede de la umiditate spre exemplu. Sa fie si ieftin si sa ii placa clientului.

Intreaba un client ce parere are despre aceste produse. Raspunsul va fi unul cu mult mai complex si anume: sa fie potrivit pentru continut. Sa mentina mancarea la temperatura optima de servire. Sa fie curat, sa fie bine inchis. Sa fie gros si sa nu se umezeasca – cum se intampla spre exemplu la recipientele in care sunt servite supele sau alte preparate lichide.

Cine mai are pofta de mancare cand un preparat este inghesuit intr-o caserola? Cine mai serveste cu placere o cafea cand paharul este umezit? Parca are si gust de carton.

Mai ales acum, cand majoritatea comerciantilor si furnizorilor de mancare trebuie sa foloseasca ambalaje de unica folosinta din materiale biodegradabile, cu atat mai mult conteaza calitatea acestora. Grosimea si capacitatea acestora – corespunzatoare cu un anumit produs servit – sunt aspecte de baza.

Alege pe cei care iti ofera o experienta completa  

Negresit, triem optiunile in functie de toate detaliile care dau sau nu de gol pe cei care fac food delivery la un nivel low si care prepara mancare low cost. Ambalajele sunt un alt mod prin care putem sa ne dam seama de asta.

Asadar, evitam pe cei care, spre exemplu, inca nu s-au aliniat cu restul pietei si anume care inca nu au schimbat ambalajele cu cele biodegradabile. Triem pe cei care livreaza mancare utilizand ambalaje necorespunzatoare.

Stoc generos si variat de ambalaje regasim la Snick Ambalaje.

0 Shares
You May Also Like