Cum a reactionat Dr. Vanessa Youness cand a aflat ca are scleroza in placi?

0 Shares
0
0
0

Dr. Vanessa Youness este medic specializat in chirurgia reconstructiva post-traumatica. Cele mai multe persoane au aflat insa cum a devenit d-na dr. Vanessa Youness cunoscuta, si au aflat povestea impresionanta de viata a acesteia.

Tocmai in perioada de specializare pentru a deveni medic chirurg, Vanessa Youness Amal a fost diagnosticata cu scleroza in placi. Aceasta boala mai este cunoscuta si ca scleroza multipla si este o afectiune neurologica, adica iti afecteaza nervii. SM are loc atunci cand sistemul imunitar iti ataca nervii din greseala. Lezeaza nervii din creier si maduva spinarii.

„Scleroza” inseamna cicatrici face referire la cicatricile (numite si leziuni) pe care scleroza in placi le provoaca in creierul sau maduva spinarii. Acestea apar in scanari magnetice prin rezonanta magnetica (IRM). Este scleroza „multipla”, deoarece leziunile se intampla in mai multe locuri.

Scleroza in placi este cea mai frecventa afectiune a sistemului nervos central care afecteaza adultii tineri. Nu este infectioasa sau contagioasa, asa ca nu poate fi preluata de la o persoana care sufera de aceasta afectiune.

Simptomele acestei boli sunt diferite, astfel ca nici doua persoane, chiar daca sunt strans legate, nu vor avea acelasi tip de simptome, iar o multime de simptome ale SM sunt invizibile, asa ca nu puteti spune, uitandu-va pe cineva daca au SM sau prin ce trec.

Deci, dupa cum se poate vedea, scleroza multipla este o boala complicata, iar medicina alopata nici macar nu crede ca exista un tratament eficient pentru a opri aceasta boala. In aceste conditii, foarte multe persoane ar fi pur si simplu daramate de vestea ca sufera de aceasta afectiune, insa nu a fost si cazul doctoritei Vanessa Youness.

Cand a fost diagnosticata cu scleroza in placi, Vanessa Youness Amal a decis ca trebuie neaparat sa lupte cu boala, iar alaturi de profesorul Stefan Stangaciu, presedintele Asociatiei Romana si Germane de Apifitoterapie, si datorita protocolului sau de tratament, aplicat cu disciplina chirugicala, chiar daca lupta a fost una crancena, dr. Vanessa Youness a reusit sa opreasca aceasta boala. Chiar s-a si vindecat de leziunile provocate de scleroza in placi.

Imediat dupa ce a reusit sa invinga boala, dr. Vanessa Youness a decis ca trebuie sa se implice in ajutorul persoanelor care sufera de aceiasi afectiune sau de afectiuni similare, asa ca prin intermediul Fundatiei YOUness, dar si cu Clinica YOUness, pe care a lansat-o in anul 2016, ajuta persoanele cu scleroza multipla si nu numai, sa se trateze si sa se vindece.

In cadrul clinicii, pot fi efectuate diferite tratamente alternative, cum ar fi terapia cu venin de albine, cataplasme, asaje terapeutice cu miere, nebulizari, acupunctura, presopunctura, aromoterapia, cromoterapia, plus diferite alte tratamente.

Ba chiar mai mult, pentru ca isi doreste foarte mult ca toti cei care sufera de aceasta boala sa se vindece complet, dr. Vanessa Youness, alaturi de domnul profesor dr.Stefan Stangaciu, au scris si o carte cu titlul de „Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie”. Motivul pentru care cartea a fost scris al a 11 ani de la aflarea diagnosticului, este acela de a-i ajuta pe cei bolnavi sa se regaseasca si sa lupte cu boala.

0 Shares
You May Also Like
Ce este o ecografie abdominala?

BlogCe este o ecografie abdominala?

Scanarile cu ultrasunete care mai sunt cunoscute si ca ecografii abdominale, utilizeaza undele sonore de inalta frecventa pentru…