Cum alegeti firma de curierat pentru afacerea dvs?

0 Shares
0
0
0

O alta provocare destul de mare in ceea ce priveste costurile in comertul electronic este costul livrarii pachetelor. Acest cost este platit de cumparator, cu toate acestea, se stie ca clientul acorda atentie costului serviciilor de curierat si aceasta este una dintre valorile care influenteaza decizia de cumparare.

Prin urmare, merita sa incercati sa obtineti conditii bune de afaceri cu curieri. Atunci cand alegeti o companie de curierat, ar trebui sa incepeti prin compararea tuturor ofertelor de pe piata si selectarea celor mai bune. Piata din tara noastra este destul de diversa atunci cand vine vorba de acest tip de servicii.

Merita sa negociati tarifele iar suma de pornire nu trebuie sa fie definitiva. Volumul pachetelor trimise este important la stabilirea pretului. Daca aveti o afacere la inceput de drum, ar trebui sa verificati ofertele pe care le gasiti pe site-ul oficial al unui agregator firme curierat
.

Mii de pachete sunt trimise prin serviciul lor si au astfel preturi scazute chiar si dupa adaugarea comisioanelor. Avantajul agregatorilor firmelor de curierat este, de asemenea ca dispune de un numar mare de transportatori, astfel ca puteti alege firma de curierat cu care sa colaborati, in functie de preferinte.

Cu mult timp in urma, puteai trimite un pachet numai la oficiul postal. In prezent, sectorul serviciilor de curierat se extinde si alegerea unei companii de curierat este mult mai usoara. Putem alege din mai multe companii si puncte de service.

Ce servicii de curier ar trebui sa alegi?

Utilizarea serviciilor de curierat permite livrarea pachetului mult mai repede decat cu posta traditionala. Cu toate acestea, atunci cand alegeti un curier, retineti ca acestia lucreaza in anumite momente si ne pot vizita numai la anumite ore.

De obicei, este posibil sa sa primiti un mesaj scris pe telefon in care sa fie mentionata ora la care soseste curierul. In functie de regiune si de ruta de calatorie, se poate sa primiti coletul de la curier chiar in aceiasi zi in care a fost expediat, sau a doua zi.

Fiecare companie de transport marfa poate avea timpi diferiti de livrare. De obicei, este vorba de 1-2 zile lucratoare, dar se poate ca pachetul sa ajunga si in aceiasi zi, dar si sa intarzie putin.

Atunci cand vreti sa alegeti compania de curierat, ar trebui sa verificati de asemenea, daca transportatorul asigura pachetele sau ar trebui sa o facem noi insine. De obicei, asigurarea este inclusa in pret la valoarea specificata a comenzii, insa merita sa verificati si eventual sa asigurati pachetele, in special in cazul sortimentului mai scump.

Alegerea serviciilor de curierat depinde de dimensiunea afacerii dvs.

Daca emiteti un numar mic de pachete, le puteti livra si dvs. personal la locul de receptie – acest serviciu va fi cu siguranta mai ieftin si pachetul va fi gata de livrare mai devreme. Cu toate acestea, trebuie sa aveti capacitatea de procesare pentru a livra aceste pachete.

Tineti cont de reputatia firmei de curierat

In clipa de fata, in tara noastra isi desfasoara activitatea mai multe firme de curierat, asa ca indiferent ca sunteti la inceput de drum cu propria afacere sau ca deja detineti un magazin online de ceva timp, ar fi indicat sa tineti cont de reputatia firmei de curierat.

Un agregator firme curierat reprezinta solutia ideala pentru dvs. in ceea ce priveste alegerea firmei de curierat, pentru ca va ofera posibilitatea de a alege doar firme de curierat cunoscute la nivel national si international.

Woot reprezinta cel mai bun exemplu de agregator firme de curierat, pentru ca va ofera posibilitatea de a colabora cu firme de curierat precum Fan Courier, DHL, Urgent Cargus, dpd sau TCE Holding.

Alegand aceasta solutie pentru afacerea dvs., indiferent de faptul ca veti trimite colete care contin obiecte fragile, suplimente sportive, tacamuri, produse cosmetice sau diferite alte produse; veti avea siguranta faptului ca pachetele respective vor ajunge pe mana clientilor in timp util si in cele mai sigure conditii.

Asadar, acestea sunt cateva detalii foarte importante care va pot fi de folos atunci cand va aflati la inceput de drum cu afacerea dvs., si doriti sa colaborati cu o firma renumita de curierat pentru a expedia pachete cu produsele firmei clientilor.

 

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…