Cum alegi un epilator de cea mai buna calitate?

0 Shares
0
0
0

Este cat se poate de firesc faptul ca majoritatea femeilor aleg sa poarte pe timpul sezonului cald fuste, rochite sau pantaloni scurti, pentru a suporta cat mai bine caldura.

Ei bine, un lucru este insa cat se poate de clar, si anume faptul ca femeile inainte de a alege sa poarte astfel de piese de vestimentatie, isi doresc sa fie epilate, pentru ca nu se simt confortabil avand fire de par pe diferite zone ale corpului.

Daca in trecut, doamnele si domnisoarele isi taiau firele de par de pe picioare, de par de pe maini, de pe picioare sau din zona subratului cu lama, odata cu trecerea timpului lucrurile au evoluat foarte mult, astfel ca in prezent acestea folosesc un aparat epilare definitiva pentru a scapa de firele nedorite de par.

Alegerea unui aparat de epilare definitiva cu siguranta nu este una foarte simpla, pentru ca trebuie sa se tina cont de mai multe detalii importante.

Persoanele care se gandesc sa isi cumpere un astfel de aparat pe care sa il foloseasca acasa, trebuie sa tina cont printre altele si de zona corpului pe care isi doresc sa o epileze. Se pot gasi epilatoare care sa aiba mai multe pensete si 2 – 3 viteze, iar acestea sunt ideale pentru eliminarea parului de pe maini sau de pe picioare.

In cazul in care se doreste epilarea din zona inghinala, de pe fata sau din zona axilara, ar trebui alese aparate epilatoare speciale pentru aceste zone. Deasemenea trebuie precizat faptul ca exista chiar si aparate pentru epilare definitiva care au capetele detasabile sau flexibile.

Un alt aspect pe care trebuie sa il aiba in vedere persoanele care isi doresc sa isi cumpere un aparat de epilare definitiva este legat de toleranta la durere. Pentru femeile care nu dispun de foarte multi bani, sau pentru cele care isi doresc un aparat care sa nu coste foarte multi bani, un aparat de epilare definitiva cu masaj este cel mai indicat.

Se pot gasi deasemenea la preturi atractive aparate epilatoare care pot fi activate sub jet de apa. Persoanele care insa isi doresc un aparat pentru epilare definitiva de cea mai buna calitate si care sa ofere cele mai bune rezultate, cu siguranta isi vor indrepta atentia spre un epilator IPL.

Se spune ca un astfel de aparat este capabil sa elimine firele de par de pe orice suprafata a corpului fara durere, iar rezultatele ar fi de aproximativ 24 de saptamani. Marea problema a eplilatoarelor IPL este insa pretul, tinand cont de faptul ca un astfel de epilator poate costa de pana la 3 – 5 ori mai mult decat un epilator simplu.

Un alt aspect in functie de care se alege epilatorul este reprezentat de alimentarea acestuia, iar aici trebuie precizat faptul ca exista si epilatoare clasice, dar si epilatoare cu acumulatori. Nu in ultimul rand, functiile aparatului de epilare sunt foarte importante.

Asadar, tinand cont de faptul ca pentru ele este important sa nu aiba par pe maini, pe picioare sau la subrat, este firesc ca femeile sa isi cumpere aparate epilatoare.

 

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…
Ce este dermopigmentarea

BlogCe este dermopigmentarea

In ultimul timp, numarul femeilor care au optat pentru procedura de dermopigmentare a crescut, insa se pare ca…
Cum se alege unghiera potrivita?

BlogCum se alege unghiera potrivita?

Cel mai probabil, atunci cand vine vorba de cumpararea unei unghiere sau a unui cleste pentru unghii, considerati…