Cum gasesti cel mai bun fotograf pentru nunta?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care ea a spus marele DA, si ati luat decizia de a va uni destinele, cu siguranta trebuie sa incepeti sa planificati totul pentru marele eveniment.

Mai intai de toate este foarte important sa stabiliti data nuntii. Ar fi indicat sa alegeti o data potrivita, astfel incat sa poata fi alaturi de voi familia, rudele, prietenii. Cu siguranta aveti si rude si prieteni in strainatate, asa ca de preferat ar fi sa alegeti o zi din lunile Iulie sau August, pentru ca de regula atunci sosesc acasa romanii din strainatate.

Apoi, dupa ce ati stabilit deja data marelui eveniment, creati-va cate o lista cu invitati din partea fiecaruia. Stabiliti numarul de persoane pentru ca in functie de acest aspect, va fi apoi necesar sa gasiti sala potrivita de evenimente, si sa incheiati contractul pentru rezervarea salii.

Cunoscand deja data nuntii si locul unde va avea loc petrecerea de nunta, mai trebuie sa alegeti un organizator de evenimente, care mai este cunoscut si sub denumirea de wedding planner. Acesta va va oferi apoi cele mai bune recomandari cu privire la organizare, si va va ajuta sa gasiti fotograful, dj-ul, orchestra, etc.

Alegerea unui fotograf nunta Sibiu este o sarcina foarte importanta, dat fiind faptul ca fotografiile de la nunta sunt singurele amintiri pe care le veti avea odata cu trecerea timpului. Tocmai din acest motiv, trebuie sa va informati foarte bine, si sa cautati informatii si referinte despre fiecare fotograf din oras.

Daca de exemplu, atat organizatorul de evenimente cat si ceilalti cunoscuti vi l-au recomandat pe cel mai renumit fotograf nunta Sibiu, atunci trebuie sa luati cat mai repede legatura cu acesta, si sa aflati daca este liber in data respectiva.

Daca fotograful este liber, atunci puteti trece la urmatoarea etapa, si anume la planificarea unei intalniri, pentru a discuta amanuntit despre costurile serviciilor foto si video, despre pachetele disponibile, etc.

Daca nu stiti ce servicii poate include un pachet foto, iata un exemplu: sedinte foto suplimentare in alte zile, fotograf suplimentar, cununia civila in alta zi, albume foto printate si poze nelimitate, sau un anumit numar de poze.

Exista de-asemenea fotografi nunta care ofera diferite alte pachete foto, precum pozele din ziua nuntii (nelimitate sau un anumit numar de fotografii maxim), poze de cea mai buna calitate, album foto, galerie foto online. Exista de-asemenea fotografi care exclud albumul foto din pachetul ales.

Tocmai din acest motiv, este foarte important ca in momentul in care luati legatura cu un fotograf pentru nunta voastra, sa ascultati cu atentie atunci cand acesta va prezinta pachetele de servicii. De-asemenea, este important sa aflati daca in cazul in care aveti cununia civila intr-o alta zi, daca fotograful este dispus sa va faca pozele la starea civila, si daca este necesar sa platiti sau nu aceste fotografii.

Interesati-va de-asemenea si daca pe langa serviciul foto, beneficiati de servicii video. Exista fotografi care colaboreaza cu cameramani, si platiti totul la pachet; sau daca trebuie ca de partea de video sa va ocupati separat, si sa cautati cel mai potrivit cameraman pentru a va filma nunta. De preferat ar fi sa gasiti un pachet care sa contina si foto si video.

Dupa ce cunoasteti toate pachetele foto si video, sau doar foto daca alegeti doar un asemenea pachet, cu siguranta trebuie sa intrebati despre fotografii. Intrebati despre locatiile pe care vi le recomanda pentru sedinta foto de dupa cununia religioasa. De regula mirii participa la o sedinta foto inainte de a incepe petrecerea de nunta.

De-asemenea, in cazul in care aveti anumite preferinte si cunoasteti locatii interesante, unde considerati ca se pot obtine fotografii perfecte, cu siguranta trebuie sa ii spuneti fotografului, si sa incercati sa faceti fotografiile acolo.

Asadar, dupa cum se poate vedea, alegerea fotografului pentru marele vostru eveniment, cu siguranta nu reprezinta cea mai simpla sarcina pe care o aveti de indeplinit inainte de nunta.

Tocmai din acest motiv, este indicat ca in momentul in care ati facut marele pas si ati stabilit data, sa contactati fotograful pe care doriti sa il angajati. Daca acesta nu este disponibil, puteti cauta in continuare, si puteti lua legatura cu alti fotografi.

Dupa ce rezolvati si aceasta problema, cu siguranta urmatorul pas este acela de a va asigura ca atmosfera de la nunta va fi intretinuta fie de catre un dj foarte bun, care va crea un playlist perfect, astfel incat invitatii sa fie mereu pe ringul de dans. De-asemenea, daca intentionati sa aveti o orchestra invitata la nunta, puteti cauta referinte despre cele mai apreciate orchestre din oras.

Este foarte important ca la fel ca si serviciile foto si video, sa va asigurati din timp si serviciile muzicale, pentru ca daca lasati sa treaca prea mult timp, optiunile vor fi limitate, sau chiar nu veti mai avea optiuni.

0 Shares
You May Also Like