Cum iti alegi rochia pentru a participa la un o nunta?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care trebuie sa participi la o nunta, cu siguranta te gandesti la achizitionarea unei rochii elegante pentru evenimentul mult asteptat.

Ei bine, in acest caz va trebui sa tii cont de cateva aspecte foarte importante pentru a alege cea mai buna rochie pentru tine, iar in continuarea acestui articol vom dezbate pe scurt acest aspect.

Mai intai de toate trebuie sa tii cont de rolul pe care il ai la nunta respectiva. Daca esti nasa atunci cu siguranta trebuie sa iti indrepti atentia spre rochii lungi si elegante, pentru ca dupa mireasa, tu esti cea mai importanta prezenta feminina de la nunta.

Daca esti domnisoara de onoare, atunci cand iti alegi rochia trebuie sa tii cont de toate sfaturile si preferintele miresei, si trebuie sa iti alegi o rochie identica cu toate celelalte domnisoare de onoare.

In cazul in care esti sora mirelui sau sora miresei trebuie sa stii sa iti alegi deasemenea rochia, pentru ca si in acest caz se vor indrepta privirile asupra ta, pentru ca lumea va fi curioasa sa stie cum este imbracata sora mirelui sau sora miresei.

Daca insa esti o nuntasa oarecare, atunci poti sa iti alegi o rochie in care sa te simti cat mai bine in pielea ta, insa trebuie sa tii cont de anumite aspecte importante pentru a face cea mai buna alegere din toate punctele de vedere.

Va trebui sa tii cont de materialul pe care il vei alege. Vei putea opta pentru o rochie din matase, din voal sau din dantela pentru a te simti foarte eleganta si apreciata, mai ales daca nunta are loc intr-o zi foarte calduroasa.

Vei putea sa te orientezi de exemplu si spre o rochie din catifea, daca nunta are loc intr-o zi in care temperatura de afara nu este una foarte ridicata.

Deasemenea, atunci cand iti vei alege rochia pentru a participa la respectivul eveniment va trebui sa tii cont si de ora inceperii acestuia. Pe timpul zilei vei putea purta o rochie de ocazie, in timp ce daca nunta are loc seara, atunci iti va trebui o rochie de seara, lunga si eleganta.

Conteaza foarte mult ca atunci cand iti alegi o rochie pentru a participa la o nunta sa fii constienta si de toate calitatile pe care le ai, dar si de toate micile defecte. Daca ai gleznele foarte frumoase de exemplu, atunci este evident faptul ca trebuie sa le scoti in evidenta.

Daca bustul tau este generos, atunci cu siguranta acesta trebuie scos in evidenta, asa ca trebuie sa iti alegi o rochie care sa te avantajeze.

Daca insa nu esti mandra de silueta ta, atunci trebuie sa iti alegi o rochie care sa nu scoata acest lucru in evidenta. Vei putea alege sa porti o rochie care sa iti scoata in evidenta bustul sau alte calitati.

Deasemenea, si accesoriile au un rol important in alegerea rochiei, dat fiind faptul ca ele completeaza tinuta. Mai mult decat atat, si coafura conteaza foarte mult.

Ei bine, de toate aceste detalii ar trebui sa tii cont pentru a alege o rochie ideala pe care sa o porti la o nunta.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…
Ce este dermopigmentarea

BlogCe este dermopigmentarea

In ultimul timp, numarul femeilor care au optat pentru procedura de dermopigmentare a crescut, insa se pare ca…
Cum se alege unghiera potrivita?

BlogCum se alege unghiera potrivita?

Cel mai probabil, atunci cand vine vorba de cumpararea unei unghiere sau a unui cleste pentru unghii, considerati…