Cum putem curata o oglinda?

0 Shares
0
0
0

Oglinzile murdare reprezinta o problema destul de mare chiar si pentru cele mai bune menajere. Uneori, indiferent cat de atent le curatati, aceste obiecte par a fi mereu murdare. Nu trebuie sa renuntati! Puteti avea o oglinda stralucitoare, fara urme daca urmati aceste sfaturi destul de simple. Totusi, daca nu reusiti sa curatati oglinda, ati putea apela cu incredere la firma curatenie Turda.

Cum se curata o oglinda cu ajutorul produselor pe baza de alcool?

Oglinzile se murdaresc extrem de repede, in special de la vasele pentru pasta de dinti si periute, produse cosmetice, spray-uri fixativ si amprente. Unele persoane considera ca ca un simplu spray poate indeparta toata murdaria, insa folosirea aceastor produse inadecvate reprezinta principala cauza a darelor.

Atunci cand incercati sa stergeti oglinda cu o carpa curata, rezidurile uleioase doar se intind pe suprafata de sticla cu fiecare miscare pe care o faceti. Din fericire, o solutie extrem de utila se afla chiar in casa dumneavoastra: alcoolul sanitar. Umeziti un tampon de bumbac cu spirt si incercati sa curatati aceste zone cu probleme inainte de a folosi alte produse.

In ciuda faptului ca alcoolul este o substanta extrem de utila atunci cand vine vorba de curatarea petelor de grasime de pe oglinda dumneavoastra, va trebui sa cumparati si substante care sunt special concepute pentru suprafetele din sticla. Acestea se gasesc atat in magazinele fizice cat si online.

In momentul in care v-ati decis ce produse din comert sa utilizati, verificati instructiunile de folosire. Anumite produse nu ar trebui aplicate direct pe suprafata de sticla deoarece pot lasa urme, in timp ce altele sunt special concepute pentru astfel de obiecte.

Noi va recomandam sa utilizati intotdeauna servetele de curatare, carpe din microfibra sau ziar, deoarece acestea nu vor lasa scame in urma. Nu utilizati niciodata carpe pufoase, deoarece va trebui sa luati tot procesul de curatare de la capat. De altfel, scamele se pot inlatura foarte greu de pe suprafetele din sticla.

Cum se curata o oglinda cu otet?

Multe gospodine nu au incredere in solutiile care se gasesc pe piata, asadar acestea prefera sa foloseasca otetul. Credeti sau nu, cea mai buna solutie pentru a curata dungile si mizeria de pe o oglinda este un amestec de otet cu apa. Desigur ca anumite produse de curatare pot oferi rezultate satisfacatoare, insa multe gospodine nu pot compara puterea de curatare a acestui amestec simplu cu produsele din comert.

In plus, aceste solutii contin mult mai mult sapun decat este necesar, iar mai mult sapun echivaleaza cu mai multe dungi ramase in urma procesului de curatare.

Pentru a sterge oglinda, pur si simplu amestecati 1 cana de otet cu 1 cana de apa distilata intr-o sticla cu pulverizator si agitati bine. Veti obtine potiunea perfecta pentru a sterge murdaria, dungile si petele.

Aplicati amestecul de curatare a oglinzilor pe o carpa din microfibra in loc sa o pulferizati direct suprafata reflectorizanta – pentru a preveni acumularea lichidului in colturi –  si curatati folosind miscari in zigzag, inainte si inapoi pe toata lungimea sticlei.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…