Cum sa ai picioare perfecte, fara par si fara sa folosesti ceara?

0 Shares
0
0
0

Pe scurt: Acum cativa ani, am incetat sa-mi mai epilez picioarele. Am fost fericita inca de pe atunci, pentru ca aveam mult mai mult timp pentru mine, mai ales diminetile. Daca vrei rola hartie pentru epilat la cele mai bune preturi, intra pe UtilariSaloane.ro!

Dar, din cand in cand, imi lipsea acel look catifelat al picioarelor mele, dupa o sedinta profesionala de epilat, la salon. Asa ca am decis sa ma reintorc la salon, pentru o sedinta de 65 de dolari (epilare completa).

Am constatat ca picioarele mele s-au inrosit foarte rau iar dupa aceea, parul a inceput sa creasca mult mai repede decat o facea inainte, regretand ca am dat suma de mai sus la salon. In afara de procesul de ceruire, am incercat si epilarea cu ajutorul lamelor de ras sau anumite solutii (creme) depilatoare, nefiind multumita de nici una dintre ele. Ce ar fi ramas de incercat?

[adsenseyu1]

“Epilatoarele”, mi-a sugerat mama prin telefon. “O mica masina ce seamana mai degraba cu o lama de barbierit electrica. O pornesti si iti masezi picioarele cu ea, pana ce toata cantitatea de par a disparut. Obisnuiam sa am una prin anii ’90, un Epilady. Poate ca inca le produc.” Mama a tinut sa mentioneze de asemenea : “Ai grija, doare.”

Dupa aceasta recomandare taioasa, am comandat un Epilady Legend cu capabilitate de reincarcare, cu 2 viteze de operare si 40 de discuri de epilare. In ziua in care epilatorul mi-a sosit la posta, am desfacut pachetul, l-am introdus in priza si l-am incarcat.

Cand l-am adus in baie si l-am pornit, a inceput sa faca un zgomot foarte ciudat, ce nu-ti dadea siguranta in a-l folosi pe propria ta piele. Totusi, am incercat.

Nu, Nu si Nu! Este atat de dureros acest proces, incat nu l-am putut suporta. Am oprit imediat aparatul si m-am uitat la el socata, intrebandu-ma cum este posibil ca cineva sa foloseasca astfel de device-uri fara nici un fel de probleme si mai ales, fara a se plange de senzatia de durere si discomfort. Este ca si cum ai incerca sa-ti tatuezi ceva pe piele, in slow motion.

A doua oara cand mi-am folosit epilatorul, trecusera deja 2 saptamani. Eram putin nervoasa la ideea de a-l incerca din nou, amintirea durerilor prin care am trecut la prima folosire, fiind inca proaspata in memorie. Era inca necomfortabil, dar parca nu m-a mai durut asa de rau.

[adsenseyu1]

Am reusit sa termin procesul de epilare si mi-am continuat ziua, multumita de rezultat. A 3-a oara, am simtit doar cateva mici intepaturi.

Ceea ce vreau sa spun de fapt, ideea de baza, este ca puteti folosi aceste produse cu incredere, doar la prima folosire veti simti intr-adevar o durere destul de pronuntata si o senzatie de discomfort dupa care, pe masura ce veti relua sedintele de epilare, pielea se va obisnui si nu veti mai simti aceleasi senzatii neplacute.

Secretul este ca doare din ce in ce mai putin, la fiecare folosire iar avantajul este ca obtineti picioare frumoase, fara par, o perioada suficienta de timp (pana la urmatoarea folosire).

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…