Cum sa alegi tipul de hosting potrivit afacerii tale online?

0 Shares
0
0
0

O dilema majora pentru afacerile online este alegerea unui hosting potrivit. Sunt multe firme ce ofer? servicii hosting, dar cum facem alegerea rezonabila? Stabilirea unui web hosting poate fi o provocare avand in vedere numarul mare de optiuni disponibile.

O gazda de incredere de inalta performanta pentru afacerea ta trebuie sa posede cateva criterii de baza. In caz contrar, afacerea va termina printr-un ”divort” costisitor.

Ce este un Web Hosting

Ce inseamna hosting? Gazduirea web este un serviciu cu ajutorul caruia site-ul tau si fisierele ce-l alcatuiesc sunt stocate pe un server. Serviciul de gazduire web face ca afacerea ta online sa fie accesibila tuturor utilizatorilor de Internet. Gazduire web sau web hosting este inchirierea spatiului pe serverul companiei, pe o anumita perioada de timp. Serverul este conectat la internet cu o banda larga de trafic.

 

Cu alte cuvinte, este un serviciu oferit atat companiilor, cat si persoanelor particulare, care le permite acestora sa publice un site pe Internet si sa il puna la dispozitie in web vizitatorilor online. Furnizorul acorda clientului spatiu de memorare pe un server conectat la Internet si de obicei aflat fizic intr-un centru de date.

De ce afacerea ta online are nevoie de gazduire web

Daca iti doresti o prezenta online, vei avea nevoie de oferta gazduire web pentru site. Un web hosting ofera multe beneficii pentru proprietarii afacerilor online:

  • Control
  • Personalizare
  • Alegere
  • Securitate
  • Venituri

Care sunt dezavantajele platformelor gratuite? In primul rand, controlul asupra afacerii online este limitat. Trebuie sa fii de accord cu toti termenii si conditiile de utilizare, iar in orice moment sa fii pregatit pentru a inchide site-ul. Daca ai o strategie pe termen lung si vrei sa obtii rezultate remarcabile si profitabile din afacerea ta, atunci oferta de gazduire web este mult mai avantajoasa.

O alta problema pe care o vei intalni la unele firme de hosting gratuite este lipsa optiunilor de personalizare. Este posibil sa nu ai accesul si disponibilitatea sa modifici designul, sa extinzi functionalitatea site-ului web, sa publici formulare de contact, sa oferi clientilor posibilitatea de a se inregistra sau de a face cumparaturi online.

Un beneficiu major pentru un web hosting profesional este securitatea. Esti absolut convins ca datele si informatiile pretioase sunt stocate pe servere de inalta calitate. Aceste centre de date sunt formate de agentii de paza si utilizeaza tehnologii precum supravegherea video, pentru siguranta maxima a fisierelor.

Investitia intr-un furnizor de gazduire web va transforma crearea, operarea si securitatea afacerii tale online intr-un proces usor si confortabil. In alegerea unei firme de hosting potrivite, trebuie sa focusezi atentia asupra unui detaliu: nu toate gazdele web sunt potrivite pentru toate tipurile de client.

Pentru ca afacerea online sa fie profitabila este nevoie de o abordare profesionala. Alege un specialist in domeniu sau o companie cu renume in mediul online si cu multa experienta in spate. Este important ca firma de host sa ofere suport tehnic 24 de ore din 24, prin personal calificat si amabil.

 

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…