Cum sa aranjezi corect bradul de Craciun?

0 Shares
0
0
0

Bradul artificial de Craciun este acum o alternativa excelenta la bradul natural. Este economic deoarece este reutilizabil, practic deoarece nu necesita intretinere specifica si foarte estetic: diferitele materiale si modele aduc eleganta si stil decorului tau de Craciun. Beneficiile pomilor artificiali de Craciun sunt incontestabile.

Si desi calitatea pomilor este de recomandata pentru ca acestia sa arate cat mai natural, cateva sfaturi suplimentare iti permit sa ai toate aspectele pozitive ale acestui tip de pom de partea ta sau pur si simplu sa aduci un altfel de aer casei. Daca te intrebi de unde poti cumpara un brad artificial de Craciun intra pe link.

Deschide complet crengile bradului tau de Craciun

Cand scoateti bradul artificial din cutia de depozitare, nu puneti piesele impreuna si desfaceti ramurile. Incepeti de la baza si asigurati-va ca oferiti fiecarei ramuri cat mai mult volum posibil. Apoi faceti un pas inapoi si completati gaurile variind pozitionarea fiecarei ramuri.

Adaugati ramuri de brad

Daca unele spatii vi se par goale, ridicati cateva crengi de brad artificial si introduceti-le direct in copac pentru a umple gaurile. Stilul de fabricare al producatorilor face acum posibila crearea de produse care arata si sunt confundate cu produsele naturale. Si uneori sunt suficiente doar cateva ramuri.

Recreeaza parfumul lemnos al unui adevarat brad natural de Craciun

De foarte multe ori, mirosul simplu al unui brad proaspat taiat trezeste in noi niste impulsuri nostalgice. Asa ca nu lasati aceasta oportunitate sa treaca si ascundeti-va ici si colo, chiar pe brad, pliculete cu parfum de lemn sau chiar un parfum de camera de scortisoara care aminteste de sarbatori!

Alte vateva sfaturi pentru decorarea unui brad artificial dupa imaginea ta

Pe langa elementele traditionale decorative ale bradului tau, nu ezita sa adaugi panglici colorate, flori, fructe si crengi artificiale care ii vor da fluenta si volum!

Asigurati-va ca alegeti o atmosfera care se potriveste cu interiorul casei voastre.: tonuri calde (lumini galbene si culori calde), reci (lumini albe si culori reci) sau colorate (un amestec multicolor). In cele din urma, pentru a mentine armonia, selectati trei sau chiar patru culori. In ceea ce priveste ghirlanda, este suficienta o singura culoare, este indicat sa o favorizezi pe cea care va fi inclusa si in elementele decorative.

Decorarea traditionala a bradului tau artificial de Craciun

Daca optati pentru unul dintre arborii nostri artificiali exclusivi, incepeti prin a-l instala, apoi deschideti si lucrati fiecare ramura pentru a-i oferi aspectul cel mai natural posibil.

Aseaza apoi ghirlanda electrica: pe piata vei gasi o gama larga de ghirlande usoare, cu straluciri subtile. Asezati-l de jos in sus, uniform, la aproximativ 15 cm de capatul ramurilor.

Pregatiti elementele decorative (flori artificiale, ghirlande, etc)

Aici, ne place sa facem copacii nostri unici impodobindu-i cu frunzis si flori artificiale. Introduceti grupuri de flori / ramuri in copac intr-un mod armonios, incepand de la varf si coborand copac.

Asezati globurile, asigurandu-va ca amestecati 2 pana la 3 dimensiuni. Incepeti cu cele mai mari (80-100 mm diametru) si terminati cu cele mai mici (40-60 mm). Numarati 24 pana la 36 de globuri pentru un copac de 120 pana la 150 cm, 36 pana la 48 pentru un copac de 180 cm.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…