Cum sa decorezi cu flori

0 Shares
0
0
0

Atunci cand ai nevoie de buchete de trandafiri pentru decor interior iti recomandam sa iei in calcul si urmatoarele sfaturi.

Iata cateva raspunsuri la intrebarile pe care le puteti avea cu privire la decorarea florala.

I: Trebuie sa decorez cu flori reale sau flori false?

R: In primul rand, determinati locatia pe care incercati sa o decorati. Daca va ganditi la tipurile de flori pe care sa le folositi pentru dormitorul dvs., ar fi mai bine sa mergeti pe traseul artificial. In caz contrar, daca puteti mentine plantele in alte zone ale casei dvs., este intotdeauna placut sa aveti verdeata reala, cu unele culori pe tot parcursul. Un alt loc pentru a lua in considerare plantele artificiale se afla intr-un spatiu care nu primeste lumina naturala.

I: Ar trebui sa folosesc tulpini simple sau flori care sunt puse impreuna intr-o gramada?

R: Un mod sigur de a evita greselile cu acest aspect este de a determina cantitatea de obiecte pe care o aveti in spatiu. Daca doriti sa plasati florile pe o masa care are alte elemente pe ea, utilizati o singura floare cu tulpina. Pentru zonele relativ simple sau goale, utilizati o gramada de flori pentru a compensa goliciunea. Acest lucru atrage de asemenea atentia asupra florilor, deci asigurati-va ca folositi o culoare relevanta pentru tema casei dvs.

I: Ce se intampla daca am alergii? Voi mai putea avea flori in casa?

R: Da, puteti. Fie puteti alege pur si simplu sa decorati cu flori artificiale sau sa alegeti un tip de floare care nu este cunoscuta ca provocand alergii. Florile despre care se stie ca provoaca alergii includ amarynth, musetel, floarea-soarelui, flori de aur, margarete si crizanteme. Unele flori care nu provoaca in general alergii includ cactus, chenille, petunia, trandafir, salvie, lalea, narcisa si geranium.

I: Ce fel de mobilier se potriveste cel mai bine cu ce tipuri de flori?

R: Alegeti sa plasati florile pe o bucata de mobilier care are spatiu suficient. Nu incercati sa  inghesuiti florile intr-un loc, deoarece acest lucru va duce doar la aglomerare. Florile ar trebui sa aiba o cantitate mare de spatiu in jurul intregii baze.

I: Cum imi dau seama ce culori sunt cele mai bune pentru mobilier?

R: Pentru florile care au o culoare profunda si intensa, plasati-le intotdeauna pe sau in jurul mobilierului, care este de asemenea bogat in culoare. Asigurati-va ca culorile nu sunt prea asemanatoare, altfel frumusetea florilor se va ineca. De asemenea, cu flori stralucitoare, puneti-le pe si in jurul sursei de lumina si pe mobilier de culoare luminoasa.

Cum aleg tipul potrivit de flori pentru un vaza si decor in camera?

A: Faceti un pas inapoi si examinati tema camerei dvs. Daca aveti culori stralucitoare si indraznete, utilizati culori luminoase si deschise pentru flori si vaze. Florile ar trebui sa fie usoare iar vaza ar trebui sa fie luminata sau invers. De asemenea, pentru o tema de ton pamantesc; alege flori moi colorate si o vaza de culoare neutra.

0 Shares
You May Also Like