Cum sa iti decorezi anul asta bradul  de Craciun?

0 Shares
0
0
0

Culorile, luminile, globurile si ghirlandele sale, celebrul brad este vedeta de necontestat a sfarsitului de an. Idei pentru a reinnoi un ritual plin de farmec.

Protagonist de necontestat al decorului de Craciun, in fiecare an , alegem un brad  (sau scoatem dintr-o camera de depozitare bradul artificial) si il decoram, il umplem cu culori si instalatii de Craciun exterior si incepem sa reducem zilele care raman pana in Ajunul Craciunului. Ritualul se repeta in fiecare an, reinnoind mereu cateva detalii pentru a recrea acel colt care umple casa de magie.

Iata cateva idei despre cum sa decorati un pom de Craciun pentru a inchide 2021 cu cea mai buna energie.

Asamblarea bradului poate fi un plan ideal de impartasit cu familia, generand o ceremonie care le ofera celor mici unele dintre cele mai bune amintiri din copilarie. Dincolo de simbolic si religios, decorarea micului brad este o ocazie frumoasa de a adauga casei o nota festiva care ajuta la inchiderea anului cu bucurie.

Cum alegi bradul  de Craciun

Atunci cand cumparam un brad de Craciun, avem doua optiuni: putem obtine un brad natural, cum ar fi un brad natural de la cei vanduti in pepiniere sau sa cumparam unul artificial, care este cel mai frecvent, deoarece nu necesita intretinere si este folosit in mai multe sezoane.

Arborele artificial va fi mai rezistent la timp si va rezista mai bine ornamentelor datorita structurii sale. Dar un brad natural poate fi foarte ecologic si se adauga o aroma pe care “plasticul” nu o are. In plus, daca aveti o gradina in casa, dupa sarbatori, il puteti transplanta.

Ceva cheie atunci cand alegi bradul este dimensiunea. De multe ori ne indragostim de un brad imens si, apoi, dimensiunile sale ne complica mai mult decat decorul. Pentru a gasi masura potrivita, este convenabil sa masurati spatiul in care va fi amplasat si sa verificati daca are loc.

Cum pui “ pe picioare “  un brad de Craciun

Odata ce alegem bradul, trebuie sa ne gandim la baza. Pentru un brad adevarat, cel mai bine este sa alegeti un recipient adanc si sa-l umpleti cu pamant, astfel incat sa dureze mai mult. Acea oala poate fi facuta din lemn refolosit sau poate fi acoperita cu tesatura de panza sau cu o alta tesatura rustica si apoi impodobita cu o panglica. Daca bradul este artificial, de obicei aduce propria baza. Daca nu va place, puteti recurge la un ghiveci.

Cum decorezi de Craciun

Astazi avem o varietate atat de mare de ornamente incat poate fi coplesitoare. Prin urmare, inainte de a intra in “modul de disperare” si de a cumpara in nestire multe ornamente, este convenabil sa ne amintim care sunt cele trei elemente esentiale care nu pot fi ratate.

– steaua

– globurile

– instalatia luminoasa.

Fara aceste trei elemente esentiale, un brad nu poate fi decorat. Pe langa acestea se pot adauga globuri, ghirlande si tot feluri de alte accesorii . Alegerea sta in functie de preferinte si de buget.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…