Cum se pot albi dintii?

0 Shares
0
0
0

Persoanele care au o dantura perfecta, cu siguranta zambesc oricand si oriunde, deoarece se mandresc cu dintii lor albi si stralucitori. Pentru aceste persoane, albul stralucitor al dintilor a fost un obiectiv, iar obiectivul a fost realizat in cele din urma.

Exista insa si persoane care din pacate nu au dintii albi si stralucitori, si care se intreaba cum trebuie procedat astfel incat sa obtina un alb stralucitor al dintilor. Exista diferite astfel de metode care pot albi dintrii pe termen scurt, iar mai multe informatii puteti afla in randurile care urmeaza.

Calciul este responsabil pentru pastrarea smaltului (stratul exterior protector al dintilor) sanatos si puternic. Deoarece calciul are un aspect natural alb, dintii sanatosi au si un aspect alb.

Cand smaltul se uzeaza sau se coloreaza, dintii tai pot deveni galbeni. Cu toate acestea, este posibil sa ii puteti albi din nou cu tratamente naturale, la domiciliu. In continuare puteti afla cum trebuie sa procedati.

Calciu

Consumand alimente bogate in calciu, cum ar fi laptele si branza, puteti ajuta la intarirea smaltului din dinti, dupa cum spun specialistii. Aceasta adaugare sanatoasa la dieta dvs. ar putea incetini eroziunea prin intarirea smaltului.

Beti mai multa apa

Apa de la robinet contine fluor, care ajuta la intarirea smaltului. Incercati sa va limitati consumul de cafea, ceai si vin, si beti mai multa apa in schimb. Inlocuirea acestor bauturi cu apa poate ajuta la prevenirea eroziunii si ingalbenirea dintilor care vine odata cu aceasta.

Periati mai bine

Spalarea dintilor ar trebui sa dureze doua minute, de doua ori pe zi. Asigurati-va ca va miscati peria printr-o miscare circulara si ca lucrati din greu pentru a ajunge la toate suprafetele dintilor. Daca doriti putina putere de albire suplimentara, un studiu din 2018 publicat in Jurnalul International de Stomatologie a concluzionat ca exista paste de dinti cu efecte de albire dentara. Pe termen scurt, acestea isi pot dovedi eficienta.

Praf de copt

Cercetarile au descoperit ca pasta de dinti care contine bicarbonat de sodiu poate fi mai eficienta in indepartarea petelor decat cele fara acest ingredient natural abraziv. Cu toate acestea, utilizarea bicarbonatului de sodiu obisnuit pentru a peria poate fi prea abraziva, asa ca ramaneti cu produse facute special pentru dinti.

Benzi de albire dentara

Exista diferite benzi de albire dentara care datorita ingredientelor active pe care le contin, reusesc sa obtina o albire a dintilor. Vestea buna este ca si aceste benzi ofera rezultate pe termen scurt, si nici nu au un pret mare. Vestea mai putin buna insa este ca, la fel ca in cazul pastelor de dinti cu efect de albire, dintii se vor ingalbeni destul de rapid.

In aceste conditii, probabil va intrebati care este cea mai eficienta solutie pentru a va albi dintii, iar rezultatele sa fie de lunga durata. Ei bine, aici interviene tratamentul de albire dentara profesionala.

Un astfel de tratament poate fi efectuat doar la cabinetul medicului dentist, iar multe persoane deja se intreaba cat costa o albire dentara, pentru ca doresc neaparat sa isi albeasca dintii, iar rezultatele sa fie pe masura asteptarilor, dar sa si dureze cat mai mult posibil.

In plus, cei care opteaza pentru un tratament profesional de albire dentara, vor obtine rezultatele mult mai rapide, si dupa cum am mentionat deja, rezultatele sunt de lunga durata.

Datorita tratamentuluii dde albire profesionala a dintilor,zambetul devine mai luminos, si atrage toate privirile, la fel ca un magnet. Oamenii din jur cu siguranta vor fi atrasi de catre persoanele care au dintii albi si stralucitori, pentru ca un asemenea zambet atrage orice persoana, si face primele impresii perfecte.

De-asemenea, este recomandat sa va indreptati atentia spre un tratament de albire profesionala dat fiind faptul ca dintii albi transmit de fiecare data senzatia ca aveti o ingrijire foarte buna, si obiceiuri foarte bune in fiecare zi. In plus, un zambet perfect si dintii perfecti ajuta la imbunatatirea stimei de sine pentru cei in cauza.

Nu trebuie sa uitam nici faptul ca tratamentul de albire profesionala a dintilor este unul cat se poate de sigur, este confortabil si se poate efectua fara a provoca leziuni ale tesutului gingival. Este cat se poate de firesc ca acest tratament sa fie unul sigur, in conditiile in care este realizat de catre un expert care are o foarte mare experienta.

Asadar, dupa cum se poate vedea, chiar si persoanele care au dintii ingalbeniti vor putea sa zambeasca datorita faptului ca exista tot felul de remedii naturale care albesc dintii la domiciliu.

Exista produse precum pasta de dinti cu efect de albire dentara, si benzile de albire dentara. Cu toate acestea insa, cea mai sigura si cea mai eficienta solutie de albire a dintilor este reprezentata de tratamentul profesional de albire dentara. Un astfel de tratament de albire a dintilor ofera rezultate sigure, care persista foarte mult timp.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…