Cum te ajuta AdSpy sa iti spionezi concurentii de pe retelele de socializare?

0 Shares
0
0
0

AdSpy se bazeaza pe una dintre cele mai substantiale baze de date de anunturi pe care le puteti gasi: 46,1 milioane + anunturi, 82 de limbi diferite in 183 de tari. Controland interfata rapida si inteligenta, veti parcurge cantitati vaste de date pana cand veti avea exact ceea ce are nevoie campania dvs.

Veti beneficia foarte mult de acest avantaj, deoarece veti putea cauta o multime de anunturi din intreaga lume in diferite limbi, in baza imensa de date a anunturilor de socializare AdSpy. Acest lucru este util mai ales daca produsul sau serviciul dvs. se ocupa de pietele externe, cum ar fi un software sau un program SaaS sau o afacere de export. Dupa cum stim, o multime de companii nu concureaza doar in zilele noastre, ci global. Cu AdSpy, puteti avea acces instantaneu la multe dintre anunturile de socializare ale concurentilor dvs. din intreaga lume.

AdSpy a creat cel mai cuprinzator instrument de publicitate pe piata. In afara de colectia sa de date lider in industrie, AdSpy are caracteristici unice pe care altii nu le-au luat in considere sau nu le pot implementa.

Caracteristicile pe care le asteptati – imbunatatite. Datorita serviciilor de dezvoltare software, experienta este perfecta. Cautati dupa textul din anunt, numele agentului de publicitate, numarul de like-uri pe care le are, tipul de suport pe care il foloseste, etc. Sortati rezultatele cu filtre inteligente: cand a fost vazut ultima data anuntul? Cum reactioneaza utilizatorii? Care reclama este cea mai lunga difuzare? AdSpy este la fel de puternic pe cat vrei sa-l creezi.

Cu cautarea noastra de comentarii, utilizatorii de social media eticheteaza anunturi pentru dvs. Cautati prin comentariile anunturilor cu cuvintele cheie pe care le considerati importante: monitorizati marcile concurentilor, propriile marci sau vedeti ce a avut feedback pozitiv sau negativ.

In campul derulant Text publicitar, veti gasi capacitatea de cautare a comentariilor. Daca aveti un magazin de jucarii in apropierea unei zone rezidentiale cu mai multe scoli in jur, acest lucru poate fi util in incercarea de a afla ce fel de jucarii, actuale sau viitoare, consumatorii cred ca sunt educative pentru copiii lor, tastand „jucarie educativa”. In calitate de proprietar al unui magazin de jucarii, puteti apoi sa incercati sa vindeti  acele jucarii sau cel putin identice cu acestea si sa incepeti sa le comercializati, fie pe retelele de socializare sau in mod traditional in magazin.

Va recomandam sa cumparati  AdSpy group buy deoarece alaturi de AdSpy veti avea acces la numeroase alte tooluri pentru SEO ceea ce este foarte important. Cu ajutorul instrumentelor SEO vei reusi cu siguranta sa obtii cele mai bune rezultate si sa dai campaniei tale SEO un suflu nou.

Folosind reteaua, AdSpy poate evalua cu exactitate catre cine incearca sa tinteasca un anunt, in functie de locatia, sexul si intervalul de varsta al utilizatorilor. Concurentii dvs. pot domina in regiuni si pe piete, inca nu ati luat in considerare anumite aspecte iar AdSpy va poate arata tot ce fac concurentii.

 

0 Shares
You May Also Like