De ce as vizita judetul Tulcea?

0 Shares
0
0
0

Multe persoane, pe timpul verii, prefera sa mearga fie la munte, fie la mare. Din cauza aglomeratiei, de cele mai multe ori, preturile cresc semnificativ, iar ambuteajele si cozile pe sosele sunt de cateva ore. In cazul in care vreti sa evitati toate aceste neplaceri, alegeti sa vizitati zone linistite, pe care le puteti gasi la un click distanta, pe  DestinatiiDeVacanta.ro.

Totusi, noi in acest articol va vom prezenta o zona extrem de cunoscuta, dar care nu este atat de vizitata de turisti. Este vorba despre judetul Tulcea si zona Deltei Dunarii.

In primul rand, cel mai mare avantaj al acestei zone este linistea. Nefiind extrem de vizitata, veti avea destul de mult spatiu de desfasurare; atat sa fotografiati exemplarere din lumea animala si vegetala, cat si sa faceti selfiuri si poze de grup. Datorita faptului ca din ce in ce mai multi turisti se indreapta spre alte destinatii de vacanta, resturantele din Tulcea au preturi accesabile, iar raportul calitate – pret este bine definit.

Noi va recomandam sa consumati preparate locale, deoarece carnea de peste este intotdeauna proaspata in acest loc. De altfel, puteti sa intrebati si localnicii mai multe aspecte in legatura cu preparatele traditionale locale.

Zona Deltei Dunarii are numeroase resorturi si hoteluri. De cele mai multe ori, resorturile se intind pe suprafete mari si au piscine, jacuzzi, SPA, bai cu apa termala, terenuri de sport, servicii de masaj, restaurante, dar si sali de fitness. Nu va mai fi nevoie sa cautati aceste locatii prin tot orasul. Toate acestea se afla chiar in incinta resortului!

De altfel, resoturile sunt pozitionate in zone private, cu multa vegetatie, astfel incat dumneavoastra sa va bucurati de serviciile din aer liber fara a fi nevoie sa va faceti griji cu privire la vecinii curiosi. Datorita faptului ca zona nu este extrem de aglomerata, va veti putea relaxa fara a fi deranjat.

De cele mai multe ori, anumite resorturi organizeaza si excursii. Locatiile dispun de un port mic, dar si de barci si vaporase, astfel incat turistii sa se bucure cu adevarat de frumusetea Deltei Dunarii. Pretul final al excursiei depinde in totalitate de serviciile pe care le doriti: Vaporas sau barca privata? Vreti o excursie pe unul dintre bratele Dunarii sau in padurea Letea? Indiferent de ceea ce alegeti, veti avea cu dumneavoastra persoane care sa supravegheze intreaga activitate, cat si un ghid turistic si traducatori.

In cazul in care aveti impresia ca resortul nu dispune de anumite resurse, puteti intotdeauna sa mergeti in oras sa va achizitionati tot ceea ce va trebuie din magazine. Accesul in resort se face doar pe baza unei bratari, iar intreaga zona este supravegheata video. Asadar, veti fi in permanenta in siguranta.

Daca nu vreti sa va petreceti vacanta intr-un resort, puteti intotdeauna sa inchiriati si o camera de hotel. Mai multe hoteluri din aceasta zona dispun aproximativ de aceleasi servicii ca si un resort. Totusi, daca nu folositi nici-un serviciu pe care hotelurile si resorturile vi le pun la dispozitie, noi va recomandam sa inchiriati un apartament.

0 Shares
You May Also Like