De ce este important sa ai artisti invitati la nunta?

0 Shares
0
0
0

Nunta este fara indoiala, unul dintre cele mai importante momente din viata de cuplu, datorita faptului ca acest eveniment reprezinta unirea destinelor in fata lui Dumnezeu, dar si in fata legii.

Ei bine, tinand cont de faptul ca nunta este un eveniment atat de important din viata noastra, este evident faptul ca fiecare cuplu isi doreste sa aiba o nunta de invidiat, o nunta de care sa isi aduca in primul rand aminte cu mare drag ei, apoi toti invitatii lor.

Pentru asta insa, nunta trebuie sa fie organizata ca la carte, iar pregatirile trebuie sa mearga pas cu pas, pentru ca totul sa fie perfect.

Cei care isi doresc o nunta din care sa castige banuti frumosi, trebuie sa aiba o suma destul de mare de bani la dispozitie, pentru a putea sa isi plateasca toate cheltuielile, iar astfel, sa ramana cu toti banii adunati in urma cinstei.

Pentru ca totul sa fie perfect, tinerii vor trebui sa isi plateasca cel putin meniurile la restaurant, pentru ca acestea sunt si cele mai scumpe, si inchirierea localului reprezinta cea mai mare cheltuiala privind nunta.

Pe langa alegerea salii in care sa se desfasoare nunta, cei care isi doresc o nunta simpla si din care sa iasa cu profit, vor putea sa isi aleaga cel mai ieftin dj din oras, vor putea sa isi aleaga cel mai ieftin maestru de ceremonii, cel mai ieftin cameraman si cel mai ieftin fotograf, iar astfel vor economisi o suma de bani mai mica sau mai mare, in functie de situatie si de onorariile celor implicati.

Sunt in schimb si cupluri pentru care banii nu conteaza atat de mult, precum conteaza dorinta de a avea o nunta de invidiat, asa ca aceste cupluri in mod evident se vor gandi la o multime de detalii si vor pune la punct un plan bun prin a face nuntasii sa se simta bine.

Cum? Ei bine, prin oferirea unui program special, realizat de catre un artist de top de pe piata, iar aici de exemplu putem sa discutam despre un interpret de muzica populara, despre un solist etno, un lautar sau o formatie de lautari, sau de ce nu, un artist precum Andra sau Delia.

Cei care se vor gandi sa isi surprinda astfel nuntasii, cu siguranta au o situatie financiara buna, pentru ca daca discutam despre preturi artisti, acestea sunt destul de mari, asa ca doar cuplurile care au o situatie financiara buna invita asemenea artisti la nunta.

Ce conteaza insa foarte mult, este faptul ca un artist de top, va putea sa ofere un spectacol pe cinste chiar si la o nunta, iar nuntasii vor fi foarte incantati de ceea ce li s-a pregatit, motiv pentru care vor discuta doar in termeni laudativi despre nunta la care au participat.

Asadar, cei care isi doresc o nunta speciala, si care nu tin cont neaparat de bani, isi vor invita artisti de renume la nunta, pentru ca acestia sa faca o atmosfera de vis, iar atat mirii, cat si nasii si ceilalti nuntasi sa se simta perfect.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…