De ce este indicat sa contactati Si-law.ro cand va paste falimentul in Israel?

0 Shares
0
0
0

Insolventa in Israel este, din pacate, un proces frecvent. Ritmul vietii economice poate duce adesea oamenii la angajamente financiare pe care nu le indeplinesc.

Conform legislatiei israeliene, o persoana prinsa in aceasta situatie poate initia falimentul / insolventa. Finalizarea corecta a procedurilor de insolventa in Israel va duce la descarcarea datoriei.

In acest articol, vom aborda motivele si rezultatele depunerii pentru insolventa in Israel. Acest proces indeplineste o serie de obiective importante; reabilitarea debitorului si oferindu-le o oportunitate de a incepe un nou capitol in viata lor.

PROCESUL INSOLVENTEI IN ISRAEL SI REABILITAREA ECONOMICA:

Legile falimentului privesc o situatie in care o persoana nu isi poate plati datoriile.

Dispozitiile insolventei in Israel sunt reglementate de Ordonanta falimentului (versiunea noua), 1980, si Regulamentele de faliment, 1985. In martie 2018, Knesset a aprobat Legea pentru insolventa si recuperare economica din 2018.

Aceasta noua lege incearca sa promoveze reabilitarea ca principal scop al procedurilor de insolventa. Aceasta modifica presupunerea ca neplata datoriei este un defect moral din partea debitorului, iar legile care reglementeaza insolventa trebuie sa pedepseasca sau sa educe debitorul.

Aceasta presupunere nu poate sta in epoca moderna in care creditul de consum constituie o mare parte din utilizarea creditului in economia Israelului.

POATE CINEVA SA INCEAPA UN PROCES DE INSOLVENTA SI REABILITARE ECONOMICA IN ISRAEL?

Doar un adult (cu varsta de cel putin 18 ani) rezident al Israelului poate incepe procesul. Procedura de insolventa poate fi initiata de catre creditor sau debitor.

Daca debitorul doreste sa inceapa procedurile din proprie initiativa, in conformitate cu dispozitiile sectiunii 17 din ordonanta, printre altele, obligatiile sale trebuie sa fie de cel putin 17.307 NIS.

Cererea de primire si ordin de faliment implica plata unei taxe catre destinatarul oficial. Cererea si tichetul de taxa sunt transmise destinatarului, care examineaza cererea si isi formuleaza pozitia, care este depusa intr-o instanta de faliment.

In conformitate cu recomandarea primitorului, instanta semneaza ordinul de primire, stabileste o plata lunara pe care debitorul trebuie sa o plateasca creditorilor si o data pentru discutie dupa ce au trecut 18 luni.

Supervizorul procedurii este receptorul oficial care serveste ca mandatar pentru bunurile debitorului daca nu este numit un alt mandatar.

Functia sa este de a se asigura ca procedura se desfasoara intr-un mod corect si neutru. Curtea de district are competenta in privinta procedurilor de insolventa din Israel.

CARE SUNT AVANTAJELE INSOLVENTEI SI REABILITARII ECONOMICE?

Principalul avantaj al acestei proceduri este ca toate procedurile de incasare impotriva debitorului sunt „inghetate”. Debitorul primeste un ragaz din partea creditorilor sai.

Printre altele, executarile fiscale impuse salariului sau si contul curent vor fi anulate, orice restrictie impusa permisului de conducere va fi revocata, va fi autorizat sa deschida si sa gestioneze un cont bancar, orice sedere a ordinelor de iesire poate fi eliminata, iar la sfarsitul procesului i se da ordin sa-si lase problemele economice anterioare in urma si sa porneasca pe o noua cale.

DE CE ESTE IMPORTANT SA VA CONSULTATI CU UN AVOCAT?

Fiecare domeniu de drept din Israel are sisteme si dispozitii diferite. Este foarte important sa va consultati cu un expert intr-un anumit domeniu, in special atunci cand luati o decizie majora.

Daca aveti datorii si nu le puteti indeplini si aveti in vedere deschiderea procedurilor de insolventa si reabilitare economica, trebuie sa contactati un avocat expert care poate formula un raspuns profesional la cel mai inalt nivel si sa desfasoare procedura in cel mai bun mod posibil, pastrandu-va interesele si faceti fata cu posibile obstacole, iar mai multe informatii veti putea descoperi accesand Si-law.ro, si luand legatura cu Samy Ilie, cel mai renumit avocat roman din Israel.

Societatea de avocatura Si-law.ro are o bogata experienta in diferite probleme pe care le pot avea clientii in Israel, incepand de la exonerarea cazierului penal, si pana la infractiuni financiare, cerere de gratiere, asistenta pentru companii, infractiuni de circulatie, rechizitoriu, anchete ale politiei sau arest.

Daca sunteti un cetatean strain care are un debitor in Israel, cu siguranta este indicat sa accesati site-ul amintit anterior, pentru a lua legatura cu renumitul Samy Ilie, iar astfel sunteti cu un mare pas mai aproape de rezolvarea problemelor cu care va confruntati.

Asadar, atunci cand falimentul va bate la usa, cu siguranta este indicat sa accesati Si-law.ro, pentru a trece mai usor prin aceasta procedura.

0 Shares
You May Also Like