De ce este necesara purtarea dresurilor de catre femei?

0 Shares
0
0
0

O femeie trebuie sa fie eleganta in orice situatie, fie ca este la job sau la cumparaturi, in mall… fie ca este la un restaurant sau la o intalnire de afaceri, o dama trebuie sa emane feminitate prin toti porii si nu o data se intampla ca articolele vestimentare alese sa fie bune, sau.. mai putin inspirate. In acest articol vei gasi 2 tipuri de tinute la care trebuie sa porti obligatoriu dresuri si ciorapi pentru femei de la Sosetaria.

Rochie – Indiferent de rochia pe care o porti sau de anotimpul in care te afli, este absolut obligatoriu sa porti dresuri si ciorapi de la Sosetaria. O rochie nu se poarta fara dres decat intr-un singur caz: cand lungimea rochiei depaseste marginea pantofului purtat. Aici da, este permis. Orice alta lungime a rochiei, impune purtarea dresului, fara discutii.

O dama trebuie sa fie eleganta in orice ipostaza iar eleganta pe care o ofera un dres, nu o elegaleaza nici cea mai fina si bronzata piele. O rochie scurta de exemplu, purtata fara dres, da senzatia de vulgaritate, pe cand o rochie scurta purtata cu dres, ofera un look sexy, atragator, deloc vulgar!

Fusta- Ca si in cazul rochiei, aceasta trebuie sa fie purtata cu dres. Un caz in care poti purta o fusta fara dres este atunci cand fusta este parte dintr-o tinuta sport (joci tenis, alergi in parc etc). O fusta purtata la birou, pe strada sau in orice alta imprejurare, are nevoie de purtarea dresuri si ciorapi de la Sosetaria. Vei gasi numeroase modele de dresuri si ciorapi de diferite modele, astfel incat sa le poti combina in siguranta cu articolele tale vestimentare.

Motive pentru care sa porti Dresuri si ciorapi de la Sosetaria.

  • Ofera o eleganta deosebita oricarei tinute purtate.
  • Protejeaza pielea de agentii externi.
  • Ii poti combina in diferite moduri.
  • Poti schimba look-ul unei tinute doar prin purtarea dresurilor sau ciorapilor potriviti.
  • Sunt ieftini, usor de purtat.
  • Gasesti o multitudine de modele si culori disponibile.

Ce model de dres sa alegi pentru tinuta ta?

Intotdeauna alege un model de dres in functie de rochia sau fusta pe care o porti. Daca ai o rochie uni, fara model imprimat, alege sa porti un dres cu model- si invers unde e cazul. La fel procedeaza si in cazul unei fuste. Daca porti de exemplu un tricou alb, o fusta neagra si pantof negru, alege un dres de culoare neagra, cu model imprimat- por fi frunze, flori sau modele geometrice…

Incearca sa nu incarci vizual tinuta si alege sa ai o balanta intre accesorii si articolele vestimentare principale. Nu purta de exemplu: fusta roz, sacou alb, tricou mov si dres negru… Cand nu sti ce model de dres sa porti, mergi pe clasic. Este cea mai sigura alegere.

Modelul simplu, uni, de culoarea piciorului, este alegerea potrivita si cea care te poate salva rapid din orice situatie. Pentru orice tip de dres ai nevoie, alege sa porti dresuri si ciorapi de la Sosetaria!

Care sunt avantajele dresurilor?

Cand sunteti in magazinele mari, puteti vedea o gama larga de colanti, sosete, jambiere si ciorapi. Acestea vin intr-o gama larga de culori izbitoare, imprimeuri si modele frumoase, precum si alegeri unice de tesaturi. Dar chiar ai nevoie de aceste piese de imbracaminte pentru femei?

Doar pentru ca locuiti intr-o tara tropicala sau aveti un cod strict de imbracaminte de birou nu inseamna ca aveti voie sa sariti peste aceste imbracaminte pentru femei, deoarece aceste produse sunt foarte utile si utile. Iata avantajele purtarii dresurilor pentru femei:

  • Cand este sezonul de iarna, esarfele sunt utile pentru a le infasura in jurul gatului, in timp ce manusile sunt benefice pentru maini. Deci, cum sa-ti tii picioarele calde cand ninge afara? Cea mai buna alegere a ta va fi purtarea de dresuri pentru femei. Sunt realizate din tesaturi groase care retin caldura. In medii reci, imbracamintea pentru picioare pentru femei, cum ar fi sosetele groase si colantii tricotati, contribuie la scaderea riscului de a raci. De asemenea, puteti purta jambiere termice pentru caldura suplimentara.

 

  • Daca sunteti sportiva, un articol bun de inclus in geanta de gimnastica este imbracamintea pentru picioare pentru femei. Sosetele din bumbac va protejeaza pielea de rani in timp ce faceti sport activ. Alte tipuri de imbracaminte pentru picioare pentru femei, precum incalzitoarele pentru picioare, sunt minunate de purtat, deoarece ajuta la evitarea crampelor musculare. Articolele de imbracaminte de baza pentru femei, cum ar fi dresurile si colantii, vor ajuta, de asemenea, la prevenirea veziculelor si taieturilor atunci cand purtati pantofi noi sau tocuri inalte.

Alegand corect dresurile pentru femei este mult mai usor sa obtineti cele mai importante avantaje ale acestora. Este necesar insa ca dresurile si ciorapii sa fie de cea mai buna calitate astfel incat sa nu determine aparitia micozelor. De asemenea, recomandam alegerea dresurilor de calitate care sa reziste mult timp fara sa se rupa.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…