De ce sa alegi sa faci un leasing auto

0 Shares
0
0
0

Firmele de leasing auto au si credite persoane fizice si in continuare va explicam toate avantajele.

Cumpararea unei masini noi nu este singura modalitate de a face o noua calatorie. Leasingul ofera o alternativa care include de obicei plati lunare mai mici.

Desi a fost o data rezervat clientilor corporativi sau de lux, leasingul este acum disponibil pentru orice cumparator de masini care vrea un credit excelent. Acesta reprezinta acum aproximativ 30% din vanzarile de masini noi, datorita pretului mediu ridicat al masinilor noi si obiceiurilor de cumparare ale clientilor.

Indiferent daca alegeti sa cumparati un vehicul nou cu numerar, sa va finantati achizitia sau sa inchiriati, veti descoperi ca orice dealer auto este echipat pentru a face fata tranzactiei. In timp ce leasingul va poate aduce rate mai mici si va poate aduce intr-o masina mai frumoasa, are unele dezavantaje. In functie de cat de mult conduceti, situatia dvs. financiara si obiectivele dvs., cumpararea unei masini ar putea fi ideea mai buna pe termen lung.

Automobilele ofera in mod frecvent surse de economisire a banilor, atat pentru cumparare, cat si pentru leasing, si le puteti explora pe pagina noastra de oferte de leasing si pe pagina de stimulente pentru achizitii. Aveti posibilitatea sa salvati si mai mult atunci cand cumparati sau inchiriati in urma unei documentari prealabile.

Leasingul le permite consumatorilor sa faca schimburi pentru o masina noua. Aceasta inseamna ca poti obtine cele mai recente tehnologii avansate de siguranta si tehnologie pentru vehiculul tau. De asemenea, ce care aleg un leasing platesc in general mai putin in fiecare luna decat daca ar cumpara aceeasi masina. In functie de locatia lor, economiile  semnificative pot reprezenta un alt beneficiu al leasingului.

Cum functioneaza Leasing: Cand cumperi o masina, esti responsabil pentru intregul pret de achizitie. Fie trebuie sa-l platiti in numerar, sa aplicati valoarea tranzactiei  sau sa finannati intregul cost si sa platiti dobanda la imprumut.

Beneficiarii de leasing nu trebuie decat sa plateasca pentru diferenta dintre pretul pe care il negociaza si valoarea asteptata a masinii la sfarsitul contractului de leasing (cunoscut si ca “valoarea reziduala”). In esenta, trebuie doar sa platiti pentru deprecierea care apare pe durata contractului de inchiriere.

Iata un exemplu. Spui ca vrei un Honda CR-V 2018 si ai negociat un pret de 25.000 de dolari. Daca cumparati, trebuie sa finantati intreaga suma de 25.000 de dolari, mai putin orice plata in avans sau tranzactionare.

Daca inchiriati si valoarea reziduala (de exemplu) este de 60% dupa un termen de trei ani, trebuie sa platiti doar 40% din pretul masinii, plus dobanzi si comisioane. Platile de 10 000 $ plus dobanzile si taxele sunt impartite intre ceea ce platiti la semnare si o serie de plati lunare egale. In leasing.

Plata lunara mai mica: Dupa cum puteti vedea, leasingul va va oferi aproape intotdeauna o rata lunara mai mica decat ati obtine daca ati cumpara aceeasi masina. Puteti chiar sa adaugati alte cateva optiuni sau sa faceti upgrade la un model mai scump in timp ce va pastrati bugetul pe care il alocati pentru achizitionarea de masini.

0 Shares
You May Also Like
Pompa de ambreiaj

AutoPompa de ambreiaj

Un cilindru principal al ambreiajului este o componenta gasita pe vehicule echipate cu transmisie manuala si serveste ca…