De ce sa cumperi o lumanare de Craciun de sarbatori?

0 Shares
0
0
0

Sarbatorile de Craciun sunt magice, calde si linistitoare. Ele sunt, de asemenea, sinonime cu un decor fermecator si relaxant. Si cine spune „linistitor si relaxant” spune „lumanare naturala”.

O lumanare parfumata Country Candle pentru Craciun da o mica nota perfecta pentru a crea o atmosfera domoala, propice impartasirii. Afla in acest nou articol de ce sa cumperi o lumanare de Craciun pentru sarbatori si cum sa o alegi bine! Sa mergem!

#1. Lumanarea de Craciun este o traditie simbolica

In mod traditional, lumanarile de Craciun sunt folosite pe tot parcursul sezonului Advent. Aceasta perioada in care soarele este mai discret te impinge in general sa iti luminezi interiorul. Infrunti frigul si intunericul folosind lumanarea de Craciun ca si confort…

In plus, lumanarea simbolizeaza lumina, dar si contemplatia si evlavia in religia noastra. Conform unui ritual pur religios, in cele 4 duminici din perioada Craciunului se aprind 4 lumanari. Aceste 4 lumanari reprezinta iertarea, credinta, bucuria si pacea si dreptatea. Acesta este motivul pentru care lumanarea de Craciun este parte integranta a traditiilor acestei sarbatori.

Bine de stiut: in Anglia, o lumanare lunga si rosie decorata cu ilfin a inlocuit busteanul. In cultura nordica, lumanarile sunt folosite la realizarea coroanelor de Craciun si sunt asezate pe pervazurile ferestrelor pentru a-i ghida pe cei trei regi.

Vezi, in mod traditional, lumanarea de Craciun este esentiala!

#2. Un decor magic de Craciun

Pe langa aspectul sau simbolic, lumanarea de Craciun este absolut magica. Se stabileste imediat o atmosfera calda, propice visarii si descantecului. Este un element decorativ sau un cadou personalizabil, care poate fi adaptat gusturilor tale, dar si valorilor tale.

Vei gasi lumanari de diferite culori, marimi, in ghivece din diferite materiale… Pe scurt, lumanarea de Craciun este si un element frumos din punct de vedere estetic de pus in valoare.

#3. Un apel la calm

Lumanarea ajuta in meditatie si de fapt, in calmarea tensiunilor. Toti sosesc, organizarea e complicata, nu puteai sa cumperi totul? Daca este timpul pentru stres, ia in considerare aprinderea unei lumanari! Crezi sau nu, aceasta nu este o idee primita.

De fapt, exista chiar si o tehnica de yoga bazata pe utilizarea flacarii unei lumanari. Aceasta este trataka. Pentru a afla mai multe, nu ezita sa citesti despre acest subiect! Vei afla o serie de informatii interesante.

 #4. Mirosuri bune, iar si iar!

Craciunul inseamna si mirosuri bune in toata casa! Mancare buna, parfumuri… si lumanari. O lumanare parfumata de Craciun iti va imbalsama interiorul cu parfumul sau delicat.

#5. O lumanare de Craciun reprezinta valorile tale

Te intrebi cum iti poate reprezenta o lumanare de Craciun valorile? Aceasta petrecere din decembrie cedeaza, in general, loc celor mai intime valori ale tale. Impartasire, solidaritate, dragoste, prietenie…

Alegand o lumanare care sa semene cu TINE, este o modalitate subtila de a impartasi putin din ceea ce iti este aproape de inima. O lumanare de Craciun, cruelty-free, organica, vegana, handmade, personalizata… Orice este posibil cand vine vorba de o lumanare parfumata!

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…