De ce sa cumperi un incalzitor de ceara?

0 Shares
0
0
0

A avea grija de corpul tau implica si depilarea cu ceara. Aceasta face parte din gesturile de igiena pentru cei care doresc sa-si depaseasca problema parului. Tehnologia a pus la dispozitia persoanelor accesoriul de infrumusetare care permite indepartarea parului la domiciliu.

Acest dispozitiv electric este folosit pentru a incalzi ceara depilatoare la temperatura corecta. Prin urmare, este de interes pentru cei care decid sa se depaseasca.

Ceara permite obtinerea unui rezultat foarte bun in ceea ce priveste epilarea de lunga durata. Intr-adevar, cu aceasta metoda naturala, firele de par dureaza mult mai mult pentru a creste din nou.

Diferitele modele de incalzitoare de ceara

Pentru a avea ceara de aplicat la temperatura potrivita la indemana, este necesar un incalzitor ceara cu sita termostat. Principiul este aproximativ acelasi pentru toate modelele. Un vas colecteaza ceara de care ai nevoie pentru sesiunea de indepartare a parului. Ceara vine sub forma de pungi de pelete in granule.

Incalzitorul de ceara „consta dintr-o cuva de incalzire in care asezi ceara de utilizat. Apoi o colectezi folosind o spatula care iti permite sa aplici ceara pe zona de depilat. Intre timp, incalzitorul incalzeste cartusul care va fi utilizat si serveste si ca aplicator. Este utilizat in principal pentru depilarea picioarelor.

Incalzitorul de ceara pentru indepartarea parului natural

Unul dintre avantajele de a folosi ceara incalzita este ca ea contribuie la indepartarea permanenta a parului natural, cel putin pentru o perioada mult mai lunga de timp comparativ cu alte metode. Regenerarea parului este mai lenta. Firul rupt are nevoie de timp pentru a se reforma si epilarea repetata il oboseste.

Incalzitorul de ceara este usor de utilizat. Trebuie doar sa plasezi ceara in recipientul prevazut in acest scop, sa pornesti dispozitivul si sa reglezi timpul de incalzire astfel incat ceara sa se topeasca complet. Aplica-l pe zona care trebuie epilata, asigurandu-te ca nu este nici prea fierbinte, nici prea rece. Spatula iti permite sa o raspandesti pe zona de tratat.

Ceara are avantajul de a avea un rezultat de lunga durata, in jur de 3 saptamani, si indepartare clara a parului. Firele care cresc din nou sunt mai fine. Dar principalul sau dezavantaj este ca este dureros, in special in zone sensibile, cum ar fi axile si linia bikinilor. Ceara fierbinte nu este recomandata persoanelor cu varice.

Precautii care trebuie luate

Trebuie sa respecti timpul de incalzire, in special pentru ceara profesionala, de aceea un incalzitor ceara cu sita termostat este ideal.

Riscurile si contraindicatiile indepartarii parului

Riscul pentru o persoana care se epileaza cu ceara fierbinte este de a se arde. Este de la sine inteles ca acest risc este legat mai putin de incalzitorul de ceara decat de actiunile persoanei care aplica ceara.

De fapt, riscurile sunt mai reale cu operatia de indepartare a parului in sine decat cu utilizarea incalzitorului de ceara. Astfel, se poate intampla ca unele femei sa aiba tulburari ginecologice in urma epilarii liniei bikinilor cu ceara fierbinte. Lipsa igienei explica anumite alte tulburari, cum ar fi micoza sau cistita. De asemenea, nu trebuie sa aplici ceara fierbinte pentru a depila zonele in care exista alunite.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…