De ce sa folosesc calculatorul? Argumente Pro

0 Shares
0
0
0

Noile tehnologii informationale au efecte vizibile asupra vietii noastre de zi cu zi. Un mijloc de divertisment sau un instrument de lucru, calculatorul face parte din viata noastra de zi cu zi. Beneficiile unui calculator sunt multiple …

Ele nu sunt intotdeauna evidente pentru o persoana care este total straina acestei tehnologii. Ea devine un instrument esential pentru viata scolara, profesionala sau de zi cu zi. Un computer poate stoca informatii, documente, fotografii si apoi sa le salveze pe un mediu care va va permite sa le distribuiti sau sa le vizualizati oriunde v-ati afla. De asemenea, daca doriti computere bune puteti cauta si printre anumite marci de calculatoare second hand.

Internetul ne pune in legatura cu intreaga lume, cu prietenii care sunt departe, fie in tara, fie in strainatate, cu oameni pe care nu ii stim, cu care impartasim opinii si idei interesante si utile. Un tanar crede ca nu si-a putut imagina viata fara “cutia magica”.

El spune ca foloseste computerul aproape tot timpul si din diverse motive. In primul rand, este un mijloc de informare care ii ajuta sa-si imbogateasca cunostintele. Cantitatea de informatii reale care circula pe net este mica. Pe de alta parte, internetul este foarte important pentru ca putem organiza vacante pe internet – inchirierea unei camere de hotel si tren si bilete de avion.

In cele din urma, am descoperit un alt loc de munca pe internet: este posibil sa mergeti la cumparaturi in mod electronic. Magazinele online sunt deschise 24 de ore pe zi. Este mai simplu, mai usor, mai convenabil si mai confortabil.

Oferta este variata, preturile sunt atractive si conditiile de livrare sunt excelente.  In concluzie, avantajele calculatorului sunt numeroase si universul telecomunicatiilor nu va inceta sa evolueze pentru a ne face viata mai practica si mai confortabila.

Noile tehnologii informationale au efecte vizibile asupra vietii noastre de zi cu zi. Un mijloc de divertisment sau un instrument de lucru, calculatorul, face parte din viata noastra de zi cu zi. Andrei (31) este un baiat pasionat de calculator.

Nu-si poate imagina viata fara “cutia magica”. Asta spune el: “Folosesc computerul aproape tot timpul si din diverse motive. In primul rand, este un mijloc de informare care ma ajuta sa imi imbogateasca cunostintele. Este intr-adevar pusa la indoiala cantitatea de informatii care circula pe net. Cat de multe subiecte ma intereseaza, folosesc motoarele de cautare web pentru a gasi ceea ce vreau. Un cuvant cheie in caseta de cautare, un clic si acolo sunt: ??sute de site-uri care contin informatiile de care am nevoie sunt afisate pe ecran.

Apoi folosesc computerul pentru a discuta cu prietenii prin mesager sau e-mail, schimbam idei, poze. Este fascinant. Cum traieste sora mea in Anglia, pot vorbi mai usor cu ea, o pot vedea datorita unei camere web. Calitatea comunicarii este foarte buna, se pare ca vorbim la telefon.

Computerul meu a devenit un adevarat centru de comunicare, pot vorbi, vedea, scrie si chiar trimite SMS-uri pe telefoanele mobile ale prietenilor mei. In cele din urma, am descoperit un alt lucru pe care il pot face pe calculator: sa fac achizitii online. In opinia mea, este mai simplu, mai usor, mai comod si confortabil. Internetul este deschis 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Oferta este variata, preturile sunt atractive si conditiile de livrare sunt excelente.

 

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…