De ce se merita sa vizitezi Bulgaria si Grecia?

0 Shares
0
0
0

Fiecare dintre noi asteptam cu mare nerabrade perioada in care ne luam concediul de odihna, asa ca odata ce intram in concediu, ar trebui sa profitam din plin de zilele libere.

De exemplu, cei care s-au saturat sa isi petreaca in Romania concediile, pot alege sa opteze pentru o vacanta Bulgaria, iar pe langa faptul ca vor vizita o tara straina, vor reusi sa faca si economii importante.

Cu siguranta o vacanta in Spania, sau in Italia de exemplu ar fi costat mult mai multi bani decat o vacanta la bulgari, asa ca pentru cei care isi doresc o vacanta in strainatate, Bulgaria poate fi o destinatie buna.

Cei care au de gand sa viziteze aceasta tara, pot alege sa viziteze de exemplu statiunea Sf. Constantin si Elena, care este cea mai veche statiune de la Marea Neagra a bulgarilor. Aceasta este o statiune cu traditie, si este situata in apropierea unui parc natural.

Exista si persoane care isi doresc sa viziteze orase, asa ca bulgarii se pot mandri cu capitala Sofia, care este un oras aflat in plin proces de dezvoltare. Un alt oras foarte important al bulgarilor este Varna, acesta fiind al treilea oras ca marime al tarii.

Varna pare sa fie punctul cultural central al tarii, datorita multimii de evenimente culturale care se desfasoara in oras foarte des. Plus de asta, orasul Varna este indragit si de turistii straini care viziteaza Bulgaria pentru a vedea Marea Neagra.

Ei bine, locatii de vizitat se gasesc in Bulgaria, iar pe langa acest aspect mai este foarte important de mentionat si faptul ca o vacanta in Bulgaria este mai ieftina decat o vacanta la noi in tara de exemplu la Mamaia, care este cea mai renumita statiune de la noi din tara.

Trebuie insa mentionat si faptul ca exista o multime de romani care s-au saturat de vacantele in Romania, insa care nici nu si-ar dori sa viziteze Bulgaria, iar pentru aceste persoane cu siguranta un concediu Grecia ar putea fi ceva de vis.

De ce? Pentru ca Grecia este o tara frumoasa, care are orase frumoase, si este o tara care se poate mandri cu foarte multe obiective turistice, dar si cu plaje de invidiat.

Persoanele care aleg sa isi petreaca in Grecia concediul de odihna, au posibilitatea de a vizita capitala Greciei care este Atena, si pot sa viziteze multitudinea de obiective turistice din acest oras.

Exista insa si o multime de persoane care aleg sa viziteze Grecia datorita renumitelor plaje care se regasesc in aceasta tara. Nisipul foarte curat al plajelor grecesti, dar si apa cristalina au starnit curiozitatea romanilor care aleg sa viziteze plajele grecesti.

Chiar si din punct de vedere financiar este ideal ca romanii sa viziteze Grecia, pentru ca un sejur in Grecia poate sa fie mult mai avantajos decat una sau doua saptamani la noi in tara la mare de exemplu, la Mamaia.

Plajele mult mai curate ale grecilor pot sa reprezinte un alt motiv pentru care romanii pot alege sa viziteze Grecia, tinand cont de faptul ca la noi in tara foarte multe plaje sunt inestetice.

 

0 Shares
You May Also Like