De unde incep curatenia dupa renovari?

0 Shares
0
0
0

De unde incep curatenia dupa renovari?Pentru oricine perioada renovarilor este una neplacuta. Toata casa e dezordine, praf si murdarie. Chiar daca renovezi folosind cele mai bune materiale de la Adrenco pe care le gasesti pe www.adrenco.ro, murdaria tot apare.

Inainte de a vorbi de cum iti poti curata casa dupa renovari, revenim putin asupra magazinului Adrenco. Acest magazin online ofera cele mai calitative materiale necesare finisajelor in constructii. Comanda va ajunge la tine in cel mai scurt timp, iar tariful pentru transport depinde de greutatea comenzii. Intra si comanda chiar acum.

Revenim acum la subiectul initial al acestui text si anume curatenie pe care trebuie sa o faca proprietarii unei locuite dupa ce aceasta a fost renovata.[adsenseyu1]

Pentru inceput, ceea ce ai de facut este sa cureti reziduurile lasate in urma. Exista meseriasi care isi curata chiar ei reziduurile lasate, insa nu toti sunt asa. E important de multe ori ca acestea sa fie curatate la timp, deoarece e mult mai usor. Acesta este punctul din care trebuie sa pleci. Curata totul cat mai bine, inclusiv ceea ce e pe usi, geamuri sau pe alte suprafete.

Dupa ce ai indepartat petele de materiale lasate, urmatorul pas consta in curatarea prizelor, a intrerupatoarelor si a caloriferelor sau sobelor. Curata bine aceste suprafete, iar in cazul in care ai calorifere mai vechi, din fonta, care trebuie sa fie vopsite, nu amana vopsirea lor, deoarece acum e momentul cel mai potrivit.

Din moment ce ti-ai renovat locuinta, nu poti aseza pe jos covoare, mochete murdare. In mod categoric acestea trebuie curatate si spalate, astfel incat sa arate cat mai bine. Fie le speli tu, daca ai spatiu suficient, fie le duci la o spalatorie care ti le va face sa arate ca noi.

Nu uita ca e important sa cureti si tapiteriile. Orice canapea, orice scaun, orice fotoliu, toate tapiteriile trebuie curatate cat mai bine. Totul trebuie sa arate impecabil dupa incheierea curateniei.

[adsenseyu1]

De asemena, sa nu uitam faptul ca trebuie sa stergem atat tavanul, cat si podeaua, indiferent de materialele din care ele sunt construite.
Totodata, trebuie sa acordam o atentie deosebita si mobilierului din casa. Unii au mobila de lemn, altii de sticla, altii de marmura si tot asa. Fiecare piesa de mobilier trebuie curatata cu solutia speciala, astfel incat la final totul sa straluceasca.

Nu uita sa cureti orice obiect din locuinta ta, inclusiv corpurile de iluminat, geamurile, tevile, balustradele si asa mai departe. E important ca sa-ti iei timpul necesar destinat curateniei de dupa renovari, deoarece aceasta curatenie trebuie facuta cat mai bine.

Unii, pentru a scapa de astfel de griji, procedeaza mai simplu si anume apeleaza la o firma specializata in curatenie. Insa, nu uita, nimic nu se poate compara cu satisfactia pe care o sa o ai cand vezi ca totul este curat si pus la punct chiar de tine. Poate fi o munca obositoare, insa din moment ce ai o locuinta, trebuie sa iti faci timp si pentru ingrijirea ei.

Cumpara chiar acum de pe Adrenco.ro produsele necesare renovarii locuintei tale si da-i acesteia un aer nou.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…