Decorarea pomului de Craciun: reguli si sfaturi

0 Shares
0
0
0

Probabil multi se vor gandi ca nu este atat de dificil sa puna lumini si globuri pe un copac sintetic. Dar este asa cu adevarat?

Va vom ghida pas cu pas, de la alegerea bradului de Craciun pana la selectarea luminilor si decoratiunilor potrivite. Care sunt cele mai bune solutii pentru a obtine un rezultat exceptional?

Alegerea bradului de Craciun

Mici, mari, inalti, josi, ingusti, inzapeziti sau nu, exista posibilitati infinite de alegeri si poate fi extrem de complicat.

Daca aveti o casa mare si mult spatiu disponibil, sfatul este sa luati un copac inalt cu o baza destul de larga si care atinge podeaua pentru a nu va lasa sa ii priviti picioarele care il tin. De departe cel mai pitoresc tip de copac.

Daca, pe de alta parte, spatiul disponibil nu este atat de mare, incercati sa profitati de inaltime, poate pariati pe brazi subtiri de Craciun, nu voluminosi, dar totusi de impact.

Fundamentala, desigur, este inaltimea tavanului, regula este ca varful copacului sa ajunga la un maxim de 50 cm de peretele superior.

Un alt lucru de luat in considerare este numarul de ramuri din care este compus copacul, va parea banal, dar, cu cat sunt mai multe ramuri, cu atat mai mult copacul va fi mai frumos. Ace scurte si multe crengi pe varfuri sunt atingerea suplimentara care va face copacul sa para mai gros.

Ce sa pui la baza pomului de Craciun?

Baza bradului de Craciun este partea cea mai “inestetica” care ne poate distrage uneori atentia de la climatul magic pe care luminile si stralucirea decoratiunilor incearca sa-l creeze, daca doriti sa obtineti un efect final optim, ar fi potrivit sa-l acoperiti cu ornamente.

Daca sunteti in cautarea pentru ceva gata de utilizare, o idee ar putea fi sa cumparati huse de baza speciale pentru pomul de Craciun, care camuflaj perfect luand culoarea de baza a copacului sau poate tematice, cu desene de reni si oameni de zapada, astfel incat sa faca chiar si copiii fericiti.

Pare banal? Preferati solutii mai creative? Exista pachetele false, cosurile de rachita si bustenii de lemn care pot fi plasati pe partea inferioara a copacului, astfel incat sa se obtina un efect modern si jucaus.

Decoratiuni pom de Craciun, cum si unde sa le punem

Am ajuns la ultima parte a decorului bradului de Craciun, cea mai asteptata de copii: momentul in care decoratiunile sunt atarnate pe crengi si totul prinde contur.

Dupa alegerea bradului de pe https://www.brazicraciun.net/brazi-artificiali-ieftini, care acopera baza, trebuie doar sa atarnati decoratiunile, care dintre ele? cat? unde? Este dificil sa oferim un raspuns care este bun pentru toata lumea, depinde de stilul pe care l-ati ales pentru bradul dvs., dimensiunea acestuia si o serie de alti factori.

In concluzie, va putem oferi trei sfaturi simple pentru a evita greselile:

  • Nu asezati niciodata decoratiunile la rand, nici vertical, nici orizontal. Toate globurile de Craciun sau decoratiunile pe care urmeaza sa le plasati trebuie sa aiba, aparent, o ordine aleatorie.
  • Evitati plasarea globurile mai mari in partea de jos a bradului si pe cele mai mici in partea de sus. Decoratiunile, mari si mici, trebuie distribuite uniform pe toata lungimea.
  • Utilizati o baza a acelorasi decoratiuni pentru a standardiza totul si a sparge monotonia cu piese unice.
0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…