Descopera cum trebuie sa alegi ceasul in functie de propriul stil

0 Shares
0
0
0

Incepi sa te gandesti sa cumperi un ceas nou? Unul dintre motive poate fi dorinta de a-ti extinde colectia, altul poate fi pierderea sau distrugerea unui ceas anterior care a fost in functiune de multi ani. Primul lucru la care te gandesti este stilul care va functiona in utilizarea de zi cu zi si bugetul pe care il ai la dispozitie. Iar problemele incep, pentru ca trebuie sa alegi dintre mii de ceasuri.

Ce sa cumperi? Cateva cuvinte despre stil

Prima intrebare la care trebuie sa raspunzi este in ce scop sau cu ce ocazie doresti sa cumperi ceasul. Acest lucru va restrange domeniul de cautare si te va ajuta sa identifici stilul pe care il cauti. Poate cauti un ceas pentru fiecare zi, dar, din pacate, trebuie afli: pur si simplu nu exista asa ceva. Alegerea va fi intotdeauna arta compromisului.

In astfel de circumstante, merita sa te gandesti la munca pe care o faci, la ce stil de imbracaminte preferi si daca exista circumstante suplimentare demne de mentionat, de ex. o pasiune pentru sporturile nautice. Deocamdata, concentreaza-te pe trei stiluri de baza ale ceasurilor – ceasuri elegante sau cele de zi de zi.

Ceasuri pentru barbati – eleganta este pe primul loc

Un ceas elegant pentru barbati este un concept destul de larg. Pentru unii poate fi un ceas foarte clasic, cu o carcasa subtire pe o curea din piele neagra, pentru altii poate fi un design modern care sa atraga atentia. Un lucru este sigur, fiecare dintre aceste ceasuri trebuie sa fie dedicat situatiilor speciale sau barbatilor care trebuie sa arate elegant in fiecare zi.

Exista ceva in astfel de modele care influenteaza perceptia unui om. O simpla strangere de mana si un afisaj scurt al unui ceas bun pot schimba foarte mult, mai ales in viata ta profesionala. Dorinta de a avea un ceas elegant nu este doar un aspect pur vizual, ci si un pragmatism obisnuit. Exista mai multe marci care functioneaza excelent in astfel de situatii si se prezinta exceptional de bine.

Ceasuri pentru barbati care se incadreaza perfect in stilul casual

Vine un moment in care un ceas elegant este cu siguranta prea mare, dar un ceas sport nu se potriveste deloc situatiei. Atunci trebuie sa alegi un ceas din zona smart casual. Este o combinatie a ceea ce este elegant, dar mult mai sportiv. S-ar parea ca doua astfel de stiluri extreme sunt dificil de combinat, dar stilul smart casual este prezent practic peste tot. Ar trebui sa fie natural si, in acelasi timp, foarte elegant si profesionist, asa cum este un ceas Casio Standard. De fapt, necesita indemanare si bun gust.

Smart casual este o distractie cu o tinuta si un echilibru intre ceea ce este necesar si ceea ce va surprinde prin informalitatea sa. Pe de o parte, schimbi pantalonii de costum cu altii, dar totusi eleganti. Alegi camasi care pot fi descheiate si, in loc de pantofi negri, clasici, folosesti mocasini.

Aceasta regula se aplica si ceasurilor, desi acestea sunt mai universale. Nimeni nu va fi jignit de un ceas foarte elegant pe o curea de piele neagra, dar aici te poti juca cu ceasuri indraznete si mai putin formale. Nu trebuie sa fie un model delicat, clasic si economic, deoarece exista cateva care se simt perfect in smart casual.

Smart casual-ul a deschis calea ceasurilor mai putin obligatorii, interesante din punct de vedere vizual si mai indraznete in ceea ce priveste stilul si culorile.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…